• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Warsztaty w Opolu i okolicach

• Autor wątku Autor wątku alfa147ss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja sam polecam Brzeg na oławskiej, jedyny mechanik który ma pojecie nt alfy i ma potrzebny sprzęt do naprawy a co najważniejsze pojęcie ma... pozdrawiam

a ja sam polecam Brzeg na oławskiej, jedyny mechanik który ma pojecie nt alfy i ma potrzebny sprzęt do naprawy a co najważniejsze pojęcie ma... pozdrawiam

Hmm.. a dokładniej, to gdzie na Oławskiej? podaj jakieś dokładniejsze namiary.. jakie masz doświadczenia z tym mechanikiem? co tam robiłeś?

robiłem tam pełną mechanikę silnika, panewki, zawory itd czyli kapitalny remont. Bella śmiga jak szalona:) na oławskiej w brzegu zaraz za gimnazjum w prawo jadąc od centrum, jest plakat z napisem- Mechanika pojazdowa Nowacki, doświadczenie mam takie że nie tylko alfe naprawiałem ale także inne, od kiedy posiadam tylko auta :D

25 zl za godz.? Troche drogo :-(

Wysłane z mojego X10i za pomocą Tapatalk

Kiedyś był na ,,giełdzie'' teraz nie wiem, wydaje mi się, że chyba gdzieś na Chabrach widziałem.. Jak sobie przypomnę, to dam znać

Nie chcę zakłądać nowego tematu to tutaj zapytam.
Czy ten zestaw będzie dobry do 156 1.8TS 144km ? a wymiana chyba w autodelic.

komplet rozrządu składający się z:
1. paska rozrządu Gates: 5429XS
ilość zębów 168
szerokość: 24mm
3. rolki napinającej SKF: VKM12173
4. rolki prowadzącej SKF: VKM22177
5. pompy wody SKF: VKPC82645

Mały offtop, ale jutro pod CH Turawa Park ma być darmowy przegląd (diagnostyka), chyba z eltransa. Niestety nie wiem w których godzinach , jak kto chce można się wbić.

Koledzy a znacie kogoś w Kluczborku komu można byłoby oddać Alfę?

Możesz mi oddać swoją, podjadę do tego Kluczborka nawet :D
Tak serio to niestety ja nikogo tam nie znam

Hej, czy ktoś miał okazję korzystać z usług firmy opolskiej: http://www.aquaopole.pl/ zajmującej się auto-kosmetyką? Chodzi mi o opinie i jakieś doświadczenia w temacie kosmetyki. Z góry dzięki

Hej, czy ktoś miał okazję korzystać z usług firmy opolskiej: http://www.aquaopole.pl/ zajmującej się auto-kosmetyką? Chodzi mi o opinie i jakieś doświadczenia w temacie kosmetyki. Z góry dzięki

Zapraszam do siebie www.ecocarwash.pl
Tylko od Ciebie będzie zależało jak bardzo będziesz chciał się wyróżniać swoim samochodem na ulicy, topowym zabezpieczeniem lakieru na chwilę obecną jest powłoka kwarcowa Cquartz
Pozdrawiam Igor

A to masz dla Nas jakieś zniżki?:)

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

Byłem pytać z Gtv-ką,ale odpryski to nie bo plastik nie da się,ceny spore więc skorzyustałem z polerki gdzie indziej :)

Amortyzatory
Powrót