Warsztat Trójmiasto

Damianson

Nowy
Auto
159 SW
Siema Panowie.

Widziałem jest temat już o warsztacie , ale brakuje tam jakiejś konkretnej i aktualnej odpowiedzi. Jaki warsztat jest godny zaufania na terenie Trójmiasta? Do wymiany rozrządu i ogólnie żeby nie bać się oddać tam auta . I ceny nie były z kosmosu. Co możecie aktualnie polecić ? I najlepiej jakiś warsztat w którym już robiliście swoje Alfy.

Pozdrawiam.

Siema Panowie.

Widziałem jest temat już o warsztacie , ale brakuje tam jakiejś konkretnej i aktualnej odpowiedzi. Jaki warsztat jest godny zaufania na terenie Trójmiasta? Do wymiany rozrządu i ogólnie żeby nie bać się oddać tam auta . I ceny nie były z kosmosu. Co możecie aktualnie polecić ? I najlepiej jakiś warsztat w którym już robiliście swoje Alfy.

Pozdrawiam.

Mierniczak Motorsport Service na Przemian 2 w Gdańsku. Robiłem tam rozrząd, zawieszenie, hamulce, wymiany oleju, a nawet bardziej skomplikowane rzeczy jak wymiana głowicy w 2.4 i wszystko śmiga.

Wybór padł na "Mierniczak Motorsport Service" Ogarnęli rozrząd bez problemów mimo że przeskoczył parę zębów . Znaleźli też uszkodzone koło pasowe i parę innych elementów. Udzieli też odpowiedzi na moje męczące pytania :D Tak że śmiało mogę ich polecić . Na pewno jeśli coś będzie mi się z autem działo będę robił u nich . A no i odrazu się dowiedziałem że Turbo będzie też niedługo musiał robić . Polecam !

Wybór padł na "Mierniczak Motorsport Service" Ogarnęli rozrząd bez problemów mimo że przeskoczył parę zębów . Znaleźli też uszkodzone koło pasowe i parę innych elementów. Udzieli też odpowiedzi na moje męczące pytania :D Tak że śmiało mogę ich polecić . Na pewno jeśli coś będzie mi się z autem działo będę robił u nich . A no i odrazu się dowiedziałem że Turbo będzie też niedługo musiał robić . Polecam !

Potwierdzam także jako dobra miejscówka. Właściciel sam śmiga Giuliettą "z koniczynką". Podłączyłem tempomat ale żaden z warsztatów nie był w stanie się podjąć jego aktywacji w kompie. A tu w "MMS" z czekaniem w kolejce 15 minut w miłej atmosferze i ZROBIONE :D

Hej panowie, warsztat w Pruszczu gdańskim, który ogarnie mi problem z korektami wtrysku, polecacie coś? Co myślicie fiat club?

W piątek daję do Mierniczaka swoją 156. Zobaczymy, czy będzie to jej serwisant.

Jestem po 1 serwisie i jestem zadowolony.
Widać, że się znają. Ceny przystępne.

Robiłem przegląd i wymianę wszystkich płynów.
Musiałem dzwonić kilka razy, aby wreszcie mnie zapisał.

Ma ktoś dobrego Mechanika Lakernika Blacharza w okolicy Gdyni bo u mnie sami partacze na rejonie ...

Troche czasu juz mineło od ostatnich pytan tu - mam Giuliette i powinienm zrobic rozrząd (przebieg na to wskazuje) - do tej pory wszystko robiłem w ASI, ale zastanawiam sie czy nie zrobic tego poza ASO. Pytanie czy polecacie jakies miejsce i ew jaki to moze byc koszt? z gory dziekuej

Cześć, czy ktoś mógłby doradzić gdzie aktualnie w Trójmiescie można sensownie naprawić Alfę? Byłam już u kilku mechaników i żaden nie naprawił auta tak, żeby w końcu było sprawne :|

Amortyzatory
Powrót