Warmia i Mazury

• Autor wątku Autor wątku faraonka33
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
faronka, nie spojrzałam na czas - zaproszenie dostrzegłam na regionalnym forum. Niestety, na regionalnym bywam baaardzo czesto - dostepność do ludzi mnie trzyma :)

Witam wszystkich z Olsztyna!!!widze,że ktoś ma alfe 1.9jtd-może nie długo porównamy :)

witam czy z kolegów ktoś ma alfe 164super 2.5td z silnikiem vm32b chodzi mi o podłączenie wtrysku sterującego z informacie bym był wdzięczny pozdrawiam z mazur...:confused:

---------- Post dodany o godzinie 14:38 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 14:37 ----------

witam czy z kolegów ktoś ma alfe 164super 2.5td z silnikiem vm32b chodzi mi o podłączenie wtrysku sterującego z informacie bym był wdzięczny pozdrawiam z mazur...:confused:

Alfa Romeo 164 Service Manuals.rar (jest to obraz płyty, po ściągnięciu trzeba ją nagrać na płytę a następnie zainstalować na komp.)jest tam wszystko co dotyczy modelu:dane techniczne,schematy,schematy elektryczne,sposoby napraw,diagnostyka,
narzędzia,próby itp.

Ostatnia edycja:
Witam, od około dwóch tygodni Olsztyn powiększył swoją kolekcję o Alfa Romeo 145, 98r 1,4 TS :) Pozdrawiam wszystkich z regionu :)

no w koncu ktos z moich okolic a dokladniej Orneta. Byłem ostatnio na zakonczeniu sezonu na lotnisku w Ornecie i nestety bylem sam swoja AR. pozdrawiam ps wy tez mrygacie swiatłami jak mijacie sie z alfa bo ja zawsze hehe:)

to ilu nas już jest:)???bo z tego co obliczyłem chyba około 20:), no może lekko ponad

Ostatnia edycja:
w Elblągu też nas coraz więcej :) Może kiedyś jakoś do końca roku połączymy siły :)

Są tu obecni chłopaki/dziewczyny z Olsztyna? Może zorganizujemy jakiś spocik ?

Amortyzatory
Powrót