Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Na stronie Alfy http://www.alfaromeo.pl/index.php?q=5197 pojawiło się info o takiej właśnie akcji. Brak niestety jakiś szerszych informacji. Ktoś coś wie, był już na tym?
Właśnie udało mi się skorzystać z tej oferty wakacyjnej w Ganinexie w Katowicach. Kontrolę zrobili mi od ręki i zupełnie za darmo. Nie jest jednak to tak rewelacyjne jak w ulotce, maiłem wrażenie, że zrobili mi to troszkę na odwal. Skontrolowali mi poziom płynów i olejów, hamulce i co najważniejsze dla mnie zawieszenie, ale już bez amortyzatorów. Przynajmniej się potwierdziło, że mam wahacz do wymiany. Normalnie musiałbym zapłacić jakieś 50 zł. Ogólnie jeśli komuś coś stuka to myślę, że warto sprawdzić.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.