• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Volvo s90

zulek1986

Nowy
Auto
Alfa 156 1.9JTD 2004r oraz Volvo S90 2017
Witajcie ponownie ;-) odkopujac ten dzial postanowilem przedstawic samochod ktorym obecnie jezdze... jest to Volvo S90 T4 R-design MY2019.
20220508_145120.jpg
20220508_145055.jpg
20220508_145136.jpgPokaż załącznik 284098

Ostatnia edycja:
Piękne. Jedno z nielicznych aut, które w kombi też jest śliczne. U mnie jest następnym autem na liście [emoji16]
Ile tam jest pod maską?
Te koła to są fabryczne? IMHO do takiej furki coś ciekawego by się przydało, ale ma się tobie podobać.

"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda

Ten tył jest straszny. Kiedy widzę, to auto zawszę się dziwię, jak mogli takie coś wypuścić, ale może za tą część auta, odpowiedzialni byli chińscy projektanci ;)

Gratulacje i przyjemności z jazdy, auto jest stworzone do dalekich podróży :)

Dziekuje :-) to jest wersja T4 wiec ma tylko 190KM i 8 biegowy automat. Szczerze to przydaloby sie wiecej jak na wielkosc tego auta ale z drugiej strony jest to samochod ktory uspokaja i zacheca do spokojnej jazdy a nie do wyscigow spod swiatel ;-) co do kol to tak to jest oryginal z pakietu R-design 18" ale juz sie rozgladam za czyms ciekawszym i wiekszym 21".

- - - Updated - - -

Mi tez i dlatego to jest moja druga s90 :-) pierwsza byla w wersji momentum a ta w R-design:-)

- - - Updated - - -

Kwestia co komu sie podoba..pamietam jak pierwszy raz zobaczylem s90 to zakochalem sie w przodzie i zastanawialem sie jak mozna tak spartolic tyl ale z biegiem czasu zaczal mi sie ten samochod bardziej i bardziej podobac wiec w koncu padlo na pierwsza s90 ktora mialem w wersji standard a nastepnie na ta w R-design i szczerze uwielbiam ten samochod i gdy bedzie mozliwosc to zamienie na wersje T8 - benzyna i hybryda co daje ponad 400KM :-)

- - - Updated - - -

To prawda jest polykacz kilometrow i samochod ktory rozleniwia ze wzgledu na wszystkie systemy wspomagajace - na tranie UK - PL bardzo przydatny byl system autopilota :-)

Amortyzatory
Powrót