• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Veloce Q4 280KM Stromboli Grey

alfa.bravo

Nowy
Auto
Stelvio Quadrifoglio, Giulia Veloce 280HP Q4
Kilka fotek mojej Giuli Veloce w kolorze Stromboli Grey :)

IMG_0025.jpg IMG_9856.jpg IMG_9903_br.jpg IMG_9917_br.jpg
IMG_0102_br.jpg IMG_0131.jpg IMG_0195_br.jpg IMG_0173.jpg
IMG_9672.jpg IMG_9752.jpg IMG_9770_br.jpg IMG_9751.jpg

Ostatnia edycja:
Piekna ,eibach az sie prosi.

Obejdzie się na razie bez Eibach'a itp. Zatankować do pełna i kierowcę wsadzić. Będzie 2 cm niższa:) Fajny kombinacja kolorystyczna ale wnętrze jeszcze pokaż.

Bardzo ładny kolor, aż ciężko zdecydować, który lepszy, Stromboli, czy Vesuvio...
Jakie wnętrze? Czarne ma swój klimat, ale do szarego lakieru brałbym koniecznie czerwoną tapicerkę ;)
Szerokości!

Super kolor. Giulia to wspaniały samochód. Mam swoja od stycznia, ten sam silnik, napęd, 15000km wczoraj wybiło i jestem mega zadowolony:)
Co do Eibach... 10000km temu zmieniłem oryginalne właśnie na nie i jestem zadowolony. Raz ze samochód wygląda o wiele lepiej, dwa jest bardziej stabilny. Pozdro!

Wnętrze czarne, łopatki, 7" TFT i 8,8" wyświetlacz. Jak uda się zrobić jakieś sensowne zdjęcie to wrzucę. Poszedłem po raz kolejny w klasyczne czarne wnętrze takie jak do tej pory miałem. Nie wiem czy kolor po pewnym czasie nie zacząłby mnie drażnić :)

Amortyzatory
Powrót