• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Veloce Monza Red

uTvo0

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta (2013-2018) 1,4 TB 170 KM, Giulia Veloce (2018)
Od piątku cieszę się moją nową Alfą Romeo w wersji Giulia Veloce.
Kolor Monza Red, a do tego czarne dodatki (zaciski, felgi, czarny dach, czarna skóra w środku, m.in. z obszyciem skórą deski rozdzielczej).

Zażyczyłem sobie też brak napisu "Veloce" i "Giulia" - po prostu Alfa Romeo (choć niestety "Q4" wsadzili..).

Wyposażenie? Z ważnych dla mnie rzeczy to AA i zestaw HK. Nie brałem nawigacji i jestem bardzo pozytywnie zaskoczony bo nie wiedziałem np., że Google Maps z AA wyświetla też komunikaty na wyświetlaczu pomiędzy zegarami.

G1.jpg
G2.jpg
G3.jpg

piękne auto! jak wrażenia w porównaniu do giulietty?

piękne auto! jak wrażenia w porównaniu do giulietty?
Giuliettą jeździło mi się bardzo dobrze i nie do końca wiedziałem czego się lepszego spodziewać po Giulii. No ale jest wszystko lepiej chyba, lepiej przyspiesza, lepiej pokonuje zakręty, płynie wtedy kiedy ma płynąć.. a dać fun kiedy naciśniesz gaz. Giuliettą w manualu jednak trudno się poruszać w korkach.. a to niestety codzienność.

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Wygląda zjawiskowo.

W takim kolorze jeszcze nie widziałem, ładna:)
No właśnie ja też nie, dlatego był to jeden z powodów wyboru tego koloru..

Wygląda świetnie, gratulacje. Super że masz ten pakiet ze skórą na całym kokpicie. Boczki drzwi też są obszyte tak jak w pakiecie luxury ?
Wcześniej byłem przekonany że obszyty kokpit łączy się tylko z tymi fotelami z pakietu luxury a u Ciebie widzę że jednak można połączyć ten kokpit z fotelami veloce.
Taki setup wnętrza jest dla mnie idealny.

Tak, drzwi też mają obszycie skórą chociaż nie wiem czy tak jak w pakiecie lux, bo kompletnie go nie rozważałem. Za to bardzo mi zależało by góra deski nie była plastikowa.

Dzięki, też mi się wydaje że to idealny setup wewnątrz.

A te Pirelki to waćpan zmieniałeś sam czy na takich dostałeś (nie masz RF)?

Wow! W tym kolorze i na tych felgach wygląda po prostu rewelacyjnie!
Swietny wybor!

To w takim razie podwójne gratulacje, raz - ciekawa kolorystyka, dwa - pirelki RF z fabryki :)

Piękna Giulia,
VELOCE'owe zderzaki robią robotę,
planujesz przyciemnić szyby?

Piękna Giulia,
VELOCE'owe zderzaki robią robotę,
planujesz przyciemnić szyby?
Oj nie. Kompletnie nie jestem z tych co lubią przyciemniane szyby.

kolejna świetnie wyposażona i piekną Giulia, gratulacje. cieszy mnie Twoja opinia na temat Android Auto i braku navi - sam tak swoją skonfigurowałem, choc pewne obawy były.

Amortyzatory
Powrót