Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Przypominam ci ze kolega nie może się dostać do środka a ty pieprzysz coś o naprawie zamka. Który I tak jest do wymiany skoro po zalaniu go środkiem w celu uruchomienia go grotem nic to nie dało to co tu naprawiać? I kto da gwarancję szczelnosci po zlozeniu tego spowrotem po rozebraniu, oraz czy i ile to będzie działało.To Ty sobie dalej prowadź tę jałową dyskusję, a ja podpowiadam koledze, że zamek, czyli tę część, w którą wkłada się grot, można po prostu naprawić.
Przypominam ci ze kolega nie może się dostać do środka a ty pieprzysz coś o naprawie zamka. Który I tak jest do wymiany skoro po zalaniu go środkiem w celu uruchomienia go grotem nic to nie dało to co tu naprawiać? I kto da gwarancję szczelnosci po zlozeniu tego spowrotem po rozebraniu, oraz czy i ile to będzie działało.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Nigdy nie twierdziłem że jestem fachowcem. Ale To jest moje zdanie i uważam że ten akurat zamek jest do wymiany. Nie do naprawy.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Po pierwsze wd40 na zapieczony od lat nie używany zamek będzie słaby. Spróbowałabym cx80 lub coś innego silnie penetrującego co do zapieczonych rzeczy jest używane. Jak kluczyk pasuje powinno puścić. I na przyszłość jak odpinasz aku, zostaw auto otwarte co chyba już zapamiętasz. Drut i odchylenie drzwi. Sprawdź ile kosztuje uszczelka drzwi, bo po takiej akcji będzie prawdopodobnie do wymiany i trzeba będzie się pobawić w doginanie drzwi, żeby wiatr nie szumiał przy większych prędkościach. Nie wiem czy taniej nie będzie wybić ta mała szybę w bagażniku. Ale najpierw spróbuj czegoś silnie penetrującego.