Pietia
Nowy
- Auto
- Mia Bella AR 147 1,6TS 01r.
Nie wiem jak w 159 ale 147 postojówki mogą wywalić info o przepaleniu.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Tam jest takie oczko. Włożyłem w nie palec i po prostu pociągnąłem w osi żarówki.Myślałem że nie zapytam ,okazało się że "poległem" w konfrontacji z żarówką,jak ją wyciągnąć?,w instrukcji pisze enigmatycznie(działając na zaczep),działałem paluchami i nic
,czułem pod palcami coś plastikowego,trzeba to pociągnąć do siebie,w dół,do góry?.
spoko nie ma sprawy,wrzuce zdjecie albo dzisiaj albo jutro zależy jak będę z czasem stałKlejek, wrzuć proszę fotkę jak Ci ten kontrast wyszedł. Pomożesz ostateczną decyzję podjąć
Ja kupowałem na allegro od użytkownika LED-labs
...
Zakupiłem w poniedziałek te LEDy, dzisiaj paczka do mnie dotarła idę do garażu żeby sprawdzić jak swiecą. Męczę się żeby wyciągnąć gniazda w których są postojówki, przy okazji urwałem te "łapki służące do przekręcania (lamy DEPO, wiec się nie dziwie o O).
Założyłem LEDy, wsadziłem je do lamy, uruchamiam światła i co? I CIEMNOŚĆ!
Ponownie wyciągam, sprawdzam oglądam, przekładam te LEDy, a one nie chcą świecić.
Czemu ja mam takiego pecha że musiałem akurat trafić na zepsute (i to dwie na raz ;/)