• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Uszczelki drzwi

Auto
Alfa romeo 156
Witam. Jestem kompletnie zielony w sprawach związanych z samochodami. Na to forum przywiodła mnie potrzeba zmiany uszczelek drzwi w mojej alfa romeo 156 twin spark w sedanie z roku 2004. Przeglądałem oferty uszczelek i niestety nie udało mi się znaleźć uszczelki pod mój model auta. Czy uszczelki z innych roczników tego modelu będą kompatybilne? Z góry dziękuję za pomoc.

Z tego co się orientuję, to drzwi się nie zmieniły z przelifta. Co więcej, chyba na rynku są dostępne uszczelki na metry, zawsze coś dopasujesz.

najlpiej tak jak kolega wyzej pisze kupic na metry i sam sobie wszytsko na spokojnie dopasujesz

Witam. Jestem kompletnie zielony w sprawach związanych z samochodami. Na to forum przywiodła mnie potrzeba zmiany uszczelek drzwi w mojej alfa romeo 156 twin spark w sedanie z roku 2004. Przeglądałem oferty uszczelek i niestety nie udało mi się znaleźć uszczelki pod mój model auta. Czy uszczelki z innych roczników tego modelu będą kompatybilne? Z góry dziękuję za pomoc.

Mogę pomó w doborze, podaj nr nadwozia, może być na priv, i które uszczelki są potrzebne

Amortyzatory
Powrót