• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[146] Uszczelka przedniej szyby .

K

krzysiek9211

Guest
Witam .

Mam takie pytanko , orientuje się ktoś gdzie można dostać uszczelkę przedniej szyby do alfy 145/146 i jak by to się Mniej więcej przedstawiało cenowo ?

Pozdrawiam .

Nie dostaniesz z uwagi na to, że takiej części nigdy nie było. Szyba jest wklejana.

Występuje "kształtownik" w cenie około 90 zł, dostępny w ASO, schemat w załączniku.

Załączniki

• szyba przód.jpg
    szyba przód.jpg
    52.3 KB · Wyświetleń: 464
to , że szyba jest wklejana to wiem... ale ma maskownice na krawędziach w stylu uszczelki.. tak ja na schemacie powyżej.. tylko że nie Mogłem Tego nigdzie znaleźć szukałem w internecie i Nigdzie Nic takiego nie Mogłem znaleźć żeby zamówić..

Mozna poszukać w używkach bo to jest element wielokrotnego uzytku dopóki się nie uszkodzi

to , że szyba jest wklejana to wiem... ale ma maskownice na krawędziach w stylu uszczelki.. tak ja na schemacie powyżej.. tylko że nie Mogłem Tego nigdzie znaleźć szukałem w internecie i Nigdzie Nic takiego nie Mogłem znaleźć żeby zamówić..
No to jeśli chodzi Ci o maskownicę to zmienia postać rzeczy. Napisałeś, że szukałeś w internecie, spróbuj więc może jeszcze w ASO zapytać. Tym bardziej, że jest wrzucony obrazek, na którym ta część jest wyszczególniona osobno. Znajdź w EPERze jej numer i pytaj w ASO

Amortyzatory
Powrót