Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jak zrobisz to daj znać bo też się będę musiał wybrać na taki zabieg.koledzy czy ktoś z was usunął by mi klapy wirowe w mojej alfie? albo znacie kogoś kto mógłby to zrobić?
Jak zrobisz to daj znać bo też się będę musiał wybrać na taki zabieg.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Ja mam końcówkę 2007, świeżo kupiona jeszcze przed olejami i rozrządemRadom alon i myfa mechanik mi klapy usuwał numer tel694463623 zadzwon a cena cie zadowoli,gadaj ze z forum i numer odemnie.A Który rocznik masz???a rorząd zmieniałes ?
Radom alon i myfa mechanik mi klapy usuwał numer tel694463623 zadzwon a cena cie zadowoli,gadaj ze z forum i numer odemnie.A Który rocznik masz???a rorząd zmieniałes ?
Masz metalowy kolektor, a ponoć rozrządu nie trzeba zrzucać. Mój mechanik stwierdził że sam wszystko ogarnie więc mu zaufam.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka[/QUOTE
ponoc tez tak myslałem i nie tylko ja w gt,147 to tak samo jest pod maską, w 159 da rade bez rorządu ale nie gt i 147 oczywiscie pisze o plastikowymtaki ja miałem,kolego jak masz plastikowy to teraz niech mechanik luknie czy przejdzie ci koło pompy CR
- - - Updated - - -
ja mam 2005r to jakie mam te klapki?
i rozrząd robiony 25tys temu
NIEMASZ)1 gt klapek nie miały
ale jak masz aluminiowy kolektor zdejmij plastikową osłone i za wtryskami bedzie widac
Masz metalowy kolektor, a ponoć rozrządu nie trzeba zrzucać. Mój mechanik stwierdził że sam wszystko ogarnie więc mu zaufam.
Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
OBR na Tatrzańskiej, robię tam wszystkie auta od dobrych 8 lat, ale wszystkie były niemieckie więc nie wiedziałem że Alfy też dotyka.skąd masz tego mechanika to może i mi by pomógł?
skąd masz tego mechanika to może i mi by pomógł?