Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
40 tyś , pare dni temu wymieniłem komplet dwumas ,sprzęgło itd , bo miałem od dawna stuki, jak się okazało zrobiłem to nie potrzebnie bo wszystko jeszcze mogło pojeździć. Więc jeśli chodzi o układ napędowy i silnik jak na razie nie widzę negatywnych skutków tych operacji.I jak po tym wszystkim sprawuje się auto? Ile już przejechałeś km od tych poprawek. Pytam bo też się przymierzam.
Mój znajomy ogarnia tego typu rzeczy bez problemu a mogę go polecić śmiało bo mi w poprzednim aucie to ogarnial.Czyli de facto z Lublina nikogo za bardzo nie ma i warto pojechać np do Pabla ws. egr, dpf, i np klapy bez rozpinania rozrządu?
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
Pokaż załącznik 172296 nie chcialo mi się pisaćdzwoń pod ten pierwszy numer do Rafała. Pablo oczywiście też polecam. Sam zawsze u niego serwisowalem. Ale znalazłem dobrych mechaników na miejscu i u nich zrobiłem całość
W sumie to odgrzejemy kotleta.
159 2.4 200km. Potrzebuje wywalić fizycznie dpf, klapy wirowe egr i najlepiej zrobić program.
Kto kiedy i za ile ?