ustawinia świateł....

• Autor wątku Autor wątku starnaw
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

starnaw

Guest
Witam !!!
Koledzy byłem dzisiaj na przeglądzie i mi normalnie nie podbili.... bo mialem ustawione za wysoko światła a że dzisiaj sie właśnie dowiedzialem ze mam regulacje padniętą( dwa silniczki padły wiem bo je sprawdziłem....) i pytanie jest takie ... wiem ze moge sobie recznie ustawić ..... tylko nie wiem na jaka wysokość... wiem żjunkyard of cars sie podjężdza z włączonymi światłami pod mur.... ale na jaką odległość tto nie wiem i na jakiej wysokości od ziemi powinno być mniej więcej największe skupienie światła z lampy....

A tak poza nawiasem..... czy wie ktoś gdzie można kupić te silniczki do regulacji... patrzyłem na allegro ma ale 1szt.... i chyba w gorszym stanie niz moje:) pozdrawiam i szerokości Panowie życze......

Witam !!!
Koledzy byłem dzisiaj na przeglądzie i mi normalnie nie podbili.... bo mialem ustawione za wysoko światła a że dzisiaj sie właśnie dowiedzialem ze mam regulacje padniętą( dwa silniczki padły wiem bo je sprawdziłem....) i pytanie jest takie ... wiem ze moge sobie recznie ustawić ..... tylko nie wiem na jaka wysokość... wiem żjunkyard of cars sie podjężdza z włączonymi światłami pod mur.... ale na jaką odległość tto nie wiem i na jakiej wysokości od ziemi powinno być mniej więcej największe skupienie światła z lampy....

A tak poza nawiasem..... czy wie ktoś gdzie można kupić te silniczki do regulacji... patrzyłem na allegro ma ale 1szt.... i chyba w gorszym stanie niz moje:) pozdrawiam i szerokości Panowie życze......

Witam ,ja bym osobiście proponował ustawienia świateł .na takim ustrojstwie

zadzwoń tutaj:502226970-alfa części,ciechanów.tam mają takie rzeczy.brałem od nich niedawno całe lampy i silniczki regulacji są w idealnym stanie.

światła Ci ustawią na pierwszej lepszej diagnostyce samochodowej

starnaw gdzie byłeś na badaniach?
najlepiej zadzwoń do mnie : 660-305-950

kurde - a mi gościu sam ustawiał na przeglądzie jak było nie dobrze
co to za stacja dziwna jakaś ?
jedź na inną

Mam nadzieje, że nie zaplaciłeś za ten przegląd!!! o zgrozo, to typowe naciąganie klientów. A ten pacan powinien Ci bez gadania ustawić światła.

Amortyzatory
Powrót