Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wlasnie tego tez jeszcze nie wiemwisiol napisał:Zakładam że wiesz gdzie trzeba kręcić żeby zmienić położenie strumienia światła.
juz leciwisiol napisał:Może to przenieś do działu zrób to sam
Ja miałem "ustawione" jak to piszesz na profesjonalnym przyrządzie po wymianie reflektorów i świeciły źle. A reflektory przeciwmgłowe miałem fabrycznie źle ustawione, a tej regulacji nie podejmuje się żaden diagnosta, bo właśnie nie ma profesjonalnego przyrządu....cysio napisał:@wiosiol i @Maciek-156, to co opisujecie jest ciekawe i sam sprawdze z ciekawości. Tak czy inaczej nie rozumię w czym problem skoro ustawienie świateł na profesionalnym przyrządzie to koszt między 10 a 20zł.
Wszystko fajnie z tego co opisujecie, ale co jeżeli światła są źle ustawione na boki? Wysokość to nie wszystko.
Wg mnie może się wam wydawać że dobrze widzicie, ale weźcie pod uwagę fakt, że przez nie ustawienie reflektorów na boki możecie oślepiać innych kierowców. Ja dokładnie miałem taką sytuację. Światła w pionie były OK, ale lewe za bardzo w lewo.
Pozdrawiam.