• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] USB + Zestwa głośnomówiący

tomik

Nowy
Auto
Szukam mojej pierwszej Alfy :)
Witam,

Od czasu kupna Gulietty doskiwierają mi dwie niedogodności, brak USB (nie mam nawet w domu nagrywarki cd), a także brak zestawu głośnomówiącego.
Jeśli chodzi o zestaw głośnomówiący to generalnie chciałbym aby był jak najbardziej "schowany" najlepiej jakby radio wyciszało się, a poprzez przyciski na kierownicy (te do obsługi radia) można było odbierać lub odrzucać połączenie....

Dzięki za pomoc.

można zamontować blue&me i będzie śmigać jak ori - kwestia kosztów i zebrania gratów.

pomyślę o blue&me to chyba najlepsze rozwiązanie, bo po piersze ukrywam to wszystko a dodając blue&me mogę chyba dodać jeszcze wejście USB?

Można też tak: forum.alfaholicy.org/zrob_to_sam/131772-_giulietta_montaz_denstion_bt_lite_usb_zestaw_glosnomowiacy_bt_streaming_telefonu.html (opis z działu zrób to sam)
Mam to zamontowane i działa całkiem fajnie. Instalacja niewidoczna (poza mikrofonem, ale nie rzuca się w oczy).

Amortyzatory
Powrót