• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Ubezpieczenie a moduł MA ?

Alfi

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm
Kombinacja jest taka. Handlarze wciskają te swoje ubezpieczenia od wszystkiego do swoich aut. Ciekawy jestem czy w razie padaki przecudnego MA jest szansa na zwrot kosztów. Miał ktoś coś robione z takiego ubezpieczenia czy to pic tylko ?

Przeczytaj owu, nie TESTOWAŁEM nie mniej myślę że tam jest tak dużo wykluczeń, że ciężko byłoby skorzystać z tego ;) Ubezpieczalnie wiedzą jakie auta sprzedają znaczna część handlarzy

Tak też myślałem, ale jak ktoś ma jakieś doświadczenie z tymi ubezpieczeniami to chętnie poczytam.

Kombinacja jest taka. Handlarze wciskają te swoje ubezpieczenia od wszystkiego do swoich aut. Ciekawy jestem czy w razie padaki przecudnego MA jest szansa na zwrot kosztów. Miał ktoś coś robione z takiego ubezpieczenia czy to pic tylko ?

W sumie mam już około 100 tys km na MA ( dwa samochody) i nie korzystałem z dodatkowego ubezpieczenia gwarancji na 4 lata - wyrzucone pieniadze - nic sie nie działo, żeby z niego skorzystać.

Amortyzatory
Powrót