Na szczęście IC jest bardzo słabe jeśli chodzi o marki włoskie więc mam nadzieję , ze w bardziej zaawansowanych tematach jesteśmy w stanie nawet Tobie zaproponować atrakcyjną ofertę.
Jeśli czegoś nie znajdziesz w IC to zapraszam
Od pewnego czasu pewne części od Was na swoje potrzeby kupuję, zapraszać mnie już nie trzeba ;] Zdanie o Was mam bardzo dobre, znacie się na tym co robicie, natychmiastowo realizujecie zamówienia, jeszcze nie raz "wstąpię" na zakupy do Autosklep24.pl ;]
Generalnie jestem daleki od zaczepek na forum i spierania się kto ma taniej, tym bardziej nie lubię z wiadomych powodów podawać cen detal/hurt publicznie, trzeba jasno sobie powiedzieć że ceny części idą cały czas w górę i to mocno, i muszą to ludzie zrozumieć ale jak widać daleko im do tego. Na pewno ta dyskusja nie miała by miejsca gdyby nie padło że biorę chińskie MAFy czy po upadku z TIRa ;]
Co do podanej ceny przepływki przez Ciebie w tym drugim wątku, uważam że jest OK za świeży MAF a nie leżak magazynowy sprzed roku czy półtora, biorąc pod uwagę że w hurcie jak już zdradziliśmy kosztuje obecnie koło 315zł marża jest niska, w końcu prowadzicie firmę aby odnosić zyski, zarobić na siebie i na to aby się rozwijać, poszerzać stany magazynowe nietypowych części, więc nie będziecie pracować charytatywnie i oddawać części po kosztach cąłkowicie, jak dla kogoś 360zł to za dużo, niech szuka dobrego samarytanina który charytatywnie zadzwoni zamówi MAF, potem pojedzie odebrać, i na koniec odda mu w cenie hurtowej dokładając do interesu z własnej kieszeni albo kupuje co rok chińczyka
Tym czasem pozdrawiam i uciekam na budowę drogi S17 brać się za energetykę ;]