• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Turbina do 2.0 JTDM, 170 KM.

EndAnd

Nowy
Auto
Alfa Romeo Giulietta 2.0 170KM
Witam.
Nie chcę się wdawać w szczegóły - krótko mówiąc - po tym, jak padła mi turbina, zdecydowałem się na tzw. "tanią regenerację". Niestety, po przejechaniu ok. 4000 km zaczęły się pojawiać problemy: spadek mocy, ciągle pojawiający się check-engine ze słynnymi błędami związanymi z turbo (dokładnie te same, które pojawiały się przed poprzednią awarią) itp.
Ale przechodząc do rzeczy - chciałbym zakupić nową, ewentualnie zregenerować jeszcze raz tą (lub kupić regenerowaną) w jakimś renomowanym zakładzie. Jesteście w stanie coś polecić? Można gdzieś znaleźć jeszcze oryginalne nowe? Jeśli tak, to w jakiej cenie?
Jestem w stanie wydać o wiele więcej niż re circa 1000 zł jak poprzednio - bo szczerze mówiąc brak mi już sił i cierpliwości.

Mark Center z Mielca . Zakupiłem u nich regenerowaną ihi vl38 do MiTo T-jet 155KM i jak tuner robił program na 171KM to mówił że przy turbo nic nie ruszał . Ustawione jak po fabryce .
Fakt , jeżdżę dopiero na nim 1,5 miecha ale jak się po szanuje to myślę że będzie . Jak na razie 100% polecam.

Amortyzatory
Powrót