Tuning (ulep) 166

To jest ta sama chyba. Nie widać na tych zdjęciach dokładnie ale chyba ma czarny dach. Albo ktoś zrobił identyko :sarcastic: . Ale dobre koło, zdjęcie pod innym kątem i już sprawia lepsze wrażenie.
206.jpg

O, znalazłem inne foto, to jest ta sama :P
207.jpg

Ostatnia edycja:
Biedna jtd stoi i czeka na rozszabrowanie... Po kolorze felg widac że końcówke życia spędziła u jakiegoś pryszczatego seby , któremu wystarczyło kasy na tjunink , ale zabrakło na reszte...

Poza kolorem felg zwróćcie uwage jak sa perfekcyjnie oyebane szprejem opony... :(Pokaż załącznik 267516

tej jeszcze tu nie było chyba. chodzi o maske bo próg i tył wygląda na zmemlonego zendera

Eee Masa nie rozumiesz idei :( Jeżeli jest wlot do IC to gdzieś musi wyleciecieć to,czego nie spali :) Mniejszy opór=oszczędność paliwa :)

Ludzie to jednak rzeźnicy, ja pitole :D

motogold tam siedzi v6 XD . chodziło o lepsze chłodzenie tylnej głowicy na bank[emoji1787]

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Jak na to patrzę, to wygląda trochę jakby ktoś chciał zrobić na masce drugą maskę z atrapą grilla :)

Nie mam czasu (nie chce mi się) oglądać całości (przeskakiwałem) ale to chyba nie ulep? Całkiem fajnie zrobiona 166. No może kolor felg dyskusyjny ale ładnie zrobiona.

żaden to ulep mam nadzieję że mechanika ogarnięta tak samo jak karoseria bo robi wrażenie.

Ale to też nie jest ulep a zwykła 166 :sarcastic:

Czy ja wiem czy deska do prasowania na klapie i takie fikuśne felgi na balunie są normalne :P

Aha :sarcastic: no nie, tego elementu nie zauważyłem przewijając :) zwracam honor krzemol :)

chlopaki z krajów gdzie dużo sniadej populacji jest jacyś bardziej odważni są

Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót