Tuning (ulep) 166

Faktycznie, z kierownicą po złej stronie to rarytas :sarcastic: a nawet niedaleko mnie ona stoi :)

O masz, byłem wczoraj w Oławie, a potem u Herbiga - gadalismy o niej nawet :) Do głowy mi nie przyszło, żeby sprawdzić gdzie ona r e a l n i e się znajduje, teraz mogę jedynie palnąć się w głowę, że nie skorzystałem z okazji, aby ją obwąchać :)

I palnąć się że nie zajechałeś do mnie :mad:

Jeżeli chodzi o ulepa 166 z Sochaczewa z czarnymi reflektorami to jam jego właścicielem. Taki przyszedł do mnie od niemca i nie gonił mnie żebym mu go oddał. Sam nie wiem jak rozwiąże te problemy z przeszczepami i nadal dochodzę jaki to dokładnie rok produkcji. Cały czas próbuje go doprowadzić do znośnego wyglądu. Mile widziane rady w tym zakresie lub warsztat z okolic specjalizujący się w alfach. Dodam tylko, że przebieg wygląda na oryginalny, a silnik dobrze pracuje. Mam już lampy od polifta i jeżeli znajdzie się amator to opuszczę cenę dla forumowicza.

Kurde szkoda że więcej zdjęć wnętrza nie ma :D
Aczkolwiek domyślam się dlaczego :P

Panowie, a ja zapytam trochę z innej beczki. Był kiedyś na forum temat hede parkowania, w którym mogliśmy pogadać o wszystkim i o niczym. Nie potrafię go znaleźć. Podpowie ktoś co sie z nim stalo? Czy ktoś go usunal, czy może ja zostałem zablokowany? A może tamten sie zamknął i ja nie potrafię znaleźć nowego?

Amortyzatory
Powrót