Tuning optyczny [langtitle=nt]Alfa[/langtitle] 147

Bodzio98

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Witam chciałbym zmienić coś w swojej Alfie 147. Chodzi mi o zmianę wyglądu auta. Możecie coś poradzić co by zmienić żeby moja [notranslate]Alfa[/notranslate] wyglądała lepiej. Czy znacie jakieś sklepy internetowe, które posiadają jakieś gadżety, części karoserii itp. itd. Ciężko mi powiedzieć, czego dokładnie potrzebuję bo nigdy nie zmieniałem wyglądu auta.

Proponuję duplex i lotkę
435.jpg

Dzięki za odpowiedź, lotka bardzo fajna. Duplex nie wiembjak u mnie bo musiałbym przerabiać tylni zderzak.

Tylu alfaholistów i tylko jeden potrafi odpowiedzieć i doradzić?

Felgi, kolor, zawieszenie, szyby przyciemnić, dach w innym kolorze niz nadwozie, lampy przyciemnić/zmienić, pomalować zaciski, lusterka, lotke z tyłu, dokupić body - możliwości masz milion, ale szukajka w google jest Ci chyba obca.

Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka

Szukać szukałem, ale bardziej co można kupić itp. Co mi da np. grafika google jeśli nie wiem jak takie coś zrobić lub gdzie się za takim czymś obrócić?

Tak po za tym może ktoś wysłać zdjęcie przedniej zaślepki haka holowniczego, wersji przed liftem. Bo muszę ją kupić, a nie wiem czy przed liftem i po lifcie się czymś różni.

Pisz do kolegi drift-r

Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka

Lusterka satynowe dużo dają. Większa felga - 17, 18. Lotka oczywiście. Obniżenie, przynajmniej -30 choć to nadal koza.

Ja szukam do swojej 147'ki tylnich świateł LED. Macie namiary na jakiś sklep?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wybacz, ale nie dostałem na maila powiadomień o PW, a ustawienia mam niby okey.. Muszę sprawdzić antyspam.. może mi je zżera.. ehh..

Najpewniejszy kontakt ze mną jest na mariusz@autods.net :)

Amortyzatory
Powrót