Tuning Alfy 33 seriaII

• Autor wątku Autor wątku djdark
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

djdark

Guest
Witam planuje zrobić w swojej alfie tuning tyłu i mam nawet przykładowe zdjęcie takiego tuningu tylko nie wiem od czego może być ten tylni zderzak? Jeśli ktoś się domyśla to proszę o sugestie.I jeszcze dodatkowe pytanko może ma ktoś pomysł jak wrzucić lampy do tej alfy z alfy 33 III seria?

no jak orginalny jak mam ta alfę i mam inny zderzak wąższy i wogóle trochę inaczej pofalowany.

djdark napisał:
no jak orginalny jak mam ta alfę i mam inny zderzak wąższy i wogóle trochę inaczej pofalowany.

dodajac spoiler mozna tak go usytulowac i tak poszpachlowac ze zderzak nie bedzie wygladal jak oryginalny..

to tylko moje zdanie ;) ..

a niech ktoś zrobi zdjęcie zderzaka z Alfy serii I :) i zamieści fotke.

Szkoda że nie mam zdjęcia mojej wcześniejszej 33 z 83 roku, zobaczyłbyś jak wyglądał zderzak przedni po przeróbkach, i też byś powiedział że nie oryginalny. Wystarczyło tylko : płyta PCV, żywica z włóknem szklanym i opalarka do podgrzewania płyty PCV żeby ją uformować. :mrgreen:

Mi się ta alfa bardzo podoba.
Ani zderzak nie przegięty, wydech pasuje.
Extra ;)

Nie rozumiem dlaczego prawie wszyscy na moje pytanie odpowiadają że ta alfa im się podoba, mi też sie podoba i też chciałbym taką mieć tylko jest jeden problem że nikt mi nie powie od czego jest w niej zderzak?Nie musi on być z alfy może jest z jakieś innego samochodu ale od czego on jest?

ja bym nie upiekszal tego auta :P sam mam i linia ladna a zderzak moze byc naprawde orginalny tylok przerobiony i napewno wychodzi taniej niz kupic z jakiejs firmy gotowy a robiac samemu mozesz zrobic z nim co chcesz wystarczy pomysl

Moim zdaniem podobny zderzak miało Corrado, ale nie jestem tego pewien.
Kiedyś widziałem zdięcia 33 po przeróbkach z takimi zderzakami i były właśnie od VW Corrado.
Ale czy ten jest na bank d tego to głowy nie dam.

A ta?? ;]

43.jpg

Tylny zderzak wzorowany na Ferrari F360. Puscic jej jeszcze 4 rurki i tez bedzie sie zgrabnie prezentowac. Tylko tam w tym wcieciu na srodku to ja bym byl za jakims dyfuzorem nawet prowizorycznym bo wyglada to jak czarna dziura, a z siatka w tym miejscu juz sie tak dobrze prezentowac nie bedzie.

Amortyzatory
Powrót