TUNER do jtdm Łódź i okolice

• Autor wątku Autor wątku Thaned
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    jtdm
T

Thaned

Guest
Witam--nie będę prowadził dyskusji nad wyższością remapowania nad powerboxami--proszę tylko o ew. namiary na osoby znające się na rzeczy--chipowałem poprzednie auto audi a4 w turbobenzynie i przez 2 lata czysta poezja z jazdy--bez strzałów mocy, krzywa momentu plaska, zabiera się od dołu i jak to benzyna ciągnie wysoko--chciałbym zapytać czy macie kogoś kto zna się na remapowaniu JTDM --ja slyszałem tylko o Wileńskiej w Łodzi:D

Witam--nie będę prowadził dyskusji nad wyższością remapowania nad powerboxami--proszę tylko o ew. namiary na osoby znające się na rzeczy--chipowałem poprzednie auto audi a4 w turbobenzynie i przez 2 lata czysta poezja z jazdy--bez strzałów mocy, krzywa momentu plaska, zabiera się od dołu i jak to benzyna ciągnie wysoko--chciałbym zapytać czy macie kogoś kto zna się na remapowaniu JTDM --ja slyszałem tylko o Wileńskiej w Łodzi:D

już ci mało mocy?? ;) ile chcesz wykrzesać??:P

już ci mało mocy?? ;) ile chcesz wykrzesać??:P
:) bardzo przyjemny jest ten dieselek--ale na 180 km przy 400 momentu spokojnie można go przykręcic :o hehe zresztą i kto to mówi ze swoimi V6

W Łodzi ciężko o innych specjalistów, zwłaszcza do JTD, jak Alfa Team:
http://www.alfateam.pl/tresc/1/17/6/

Jeśli coś poza Łodzią, to Masters Tuning w Warszawie http://www.tdi-tuning.pl/home.htm
Specjalizują się w różnego rodzaju silnikach doładowanych.
http://www.tdi-tuning.pl/tabela_przyrostow.htm

Ok--czyli jednak alfateam--juz tam dzwonilem i nie omieszkali się przyznać że ich szef jezdzi chipowaną 159 ale 2,4 diesel :) dziękuję za pomoc

Ok--czyli jednak alfateam--juz tam dzwonilem i nie omieszkali się przyznać że ich szef jezdzi chipowaną 159 ale 2,4 diesel :) dziękuję za pomoc

A moze poczekasz do sierpnia i na zlocie sie zczipujesz?? Mialbys pretekst zeby pojechac... :D A i cena korzystna... :cool:

A moze poczekasz do sierpnia i na zlocie sie zczipujesz?? Mialbys pretekst zeby pojechac... :D A i cena korzystna... :cool:
900 za chipa, i chyba 50 za hamowanie :) a Ty się wybierasz swoim nowym nabytkiem?? ja za 10 dni ruszam w długą drogę--mam jedną rzecz do zrobienia--autko zostało rozebrane i ocenione--wszystko ok--tylko te luzy na drążkach :) ale lemfordery już wysłane, chłopaki z bruzdowej w łodzi w poniedziałek walczą--dziękuje im za pomoc--co do chipa , jak widzisz po tym wątku nie mam dużego wyboru--cena de facto taka sama--jest wartość dodana--zlot :) pozdrawiam serdecznie:D

jeśli tylko zrobie ją do tego czasu to tak... Głównie chodzi mi o blachę. Jak nie to ostatecznie 156 pojade :) ogólnie pewnie się w ciągu tygodnia zapisze na zlot :D:cool:

ostatnio jak byłem na bruzdowej to widziałem twoja 159 :D bardzo ładna i super skorki :) jeszcze nie przerejestrowana :D

ostatnio jak byłem na bruzdowej to widziałem twoja 159 :D bardzo ładna i super skorki :) jeszcze nie przerejestrowana :D

dziękuję bardzo :P już przerejestrowana --udało mi się szybko załatwić --teraz końcówka JU chodzi w naszym pięknym mieście, blachy mam łatwe--zatem pozdrawianko można uskuteczniać--będę sie zawsze rewanżował;), a na jakimś grillu u chłopaków poznam autka i właścicieli:D

dziękuję bardzo :P już przerejestrowana --udało mi się szybko załatwić --teraz końcówka JU chodzi w naszym pięknym mieście, blachy mam łatwe--zatem pozdrawianko można uskuteczniać--będę sie zawsze rewanżował;), a na jakimś grillu u chłopaków poznam autka i właścicieli:D

a planujesz na ogolnopolski zlot?? :cool: musze sie zebrac zeby ta moja ksiezniczke ktos do tego czasu pomalowal :rolleyes:

Amortyzatory
Powrót