murgal
Nowy
Nie działa ;(
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witajcie! ostatnimi czasy trzeszczenie/ stuki zaczęły i mi doskwierać smarowałem te podszybie te kostki z pod tej szyby usunąłem już 2 lata temu i w tedy pomogło , teraz wydajnie mi się że specyficzne stuki wydają kratki nawiewu te na szybę albo cały kokpit ,bo jak ruszam nim to trzeszczy podobnie jak ruszam samymi kratkami z nawiewu ,wie może ktoś jak je wyciągnąć ?
Podbijam temat bo problem trzeszczenia deski dopadł i mnie . Trzeszczenie to jest mało powiedziane, gdyby potrzeszczało od czasu do czasu nie zwracałbym uwagi. Ja słyszę jakby ktoś wziął dwa kawałki styropianu i tarł je o siebie . Dźwięk dochodzi z kratek nawiewu na szybę (tych długich wąskich) z prawej strony-tak jak tutaj http://www.forum.alfaholicy.org/159_brera_brera_spider/90235-demontaz_kratek_nawiewu.html . Teraz pytanie czy można do wnętrza deski dostać się po zdjęciu przedniej szyby i dokręcić/przesmarować mocowania . Z góry mowię,ze odpada podszybie -nawet bez niego trzask jest taki sam i we wnętrzu deski.