troche lepiej nas widac...

bija22

Nowy
Auto
Alfa Romeo 156 2.5 V6
malutki sukcesik na regionalnym forum poludniowym. za pomoca kolegi Bobryta i przy mojej skromnej prosbie region podkarpacki zostal do forum dopisany...niby nic ale mnie to niezmiernie raduje...normalnie jak dziecko...moze to w czyms pomoze i faktycznie bedziemy sie lepiej widziec...wystarczy jedno slowo...prawie jak Jakubowska z tekstem "lub czasopisma" hihi :mrgreen: :mrgreen:

Żeby się tylko na tym nie skończyło,że lepiej to będzie widać,ale tylko na Forum w dziale >Południe>. ;//

Wydaje mi się ,że całkiem niedawno ta alfa stała za ok 32tyś. zł taki sam kolor,stan licznika,rok,tapicerka,blachy chyba te same, tylko miała zderzaki do malowania 3 drzwi i błotnik taka porysowana troche i miejscowe wgniecenia jakby ktos młotkiem uderzył... stała troche bo była do rejestracji i pomalowania nikt chyba nie kupił koles zarejestrował pomalował i teraz sprzedaje bez uszkodzen. wygląda w miare dobrze,ale nie podoba mi sie lewy przedni błotnik jakos nie rowno sie składa z maska...

dzis pojade ja ogladac...komis w ktorym stoi nalezy do kuzyna mojego szwagra...i na sucho sie dowiedzialam ze byla troche zrysowana i wiekszosc usterek jest zamalowana...ale musze obejrzec osobiscie i zagladnac w papierzyska :mrgreen:

alfaholik-Bioły napisał:
Wydaje mi się ,że całkiem niedawno ta alfa stała za ok 32tyś. zł taki sam kolor,stan licznika,rok,tapicerka,blachy chyba te same, tylko miała zderzaki do malowania 3 drzwi i błotnik taka porysowana troche i miejscowe wgniecenia jakby ktos młotkiem uderzył... stała troche bo była do rejestracji i pomalowania nikt chyba nie kupił koles zarejestrował pomalował i teraz sprzedaje bez uszkodzen. wygląda w miare dobrze,ale nie podoba mi sie lewy przedni błotnik jakos nie rowno sie składa z maska...

Ogladam allegro codziennie od paru miesiecy i nie zauwazylem tej alfy wczesniej. Tzn zauwazylem ja jakis tydzien temu ale byla w stanie takim jakim jest teraz na tej aukcji. W ogole nie bylo od paru miechow bitej alfy 156 z takim silnikiem

bija22 napisał:
dzis pojade ja ogladac...komis w ktorym stoi nalezy do kuzyna mojego szwagra...i na sucho sie dowiedzialam ze byla troche zrysowana i wiekszosc usterek jest zamalowana...ale musze obejrzec osobiscie i zagladnac w papierzyska :mrgreen:

Kolezanko jak masz mozliwosc to prosze porob zdjecia :)

ok porobie w dobrej rozdzielczosci i wrzuce na forum,jesli dzis sie tam nie dostane bo moze byc zamkniete to jutro na bank bede,i raczej ona jest swiezo sprowadzona bo Andrzej sam je przywozi...dowiem sie :mrgreen:

no dowiedz sie wszystko i zwroc uwage i zrob zdjecie jak da rade silnika i pasa przedniego tego czarnego pod maska miedyz lampami czy lakier na srubach jest oryginalny. Czekam na realcje ;D

bylo dzis pozamykane ale jutro wpadne na dluzej i wszystko przegladne...ale przyznaje ze bestia jest ciekawa :mrgreen:

klapa bagaznika byla robiona bo lekko odstaje przy lewej lampie...byla cala zrysowana wiec jest malowana.wszystko poza maska i dachem,kolor zrobiony jest pieknie cosmo blue,jedyne co trzeba zrobic to zderzak przedni bo jest stluczony halogen i brakuje kratek,ogolnie nadaje sie do lekkiego podklejenia bo wiele nie widac. co jeszcze, skorka piekna nie wytarta tylko lekko brudna na drzwiach,silnik czysty ale nie myty,farba ok,sruby na swoim miejscu,nie odpalalam ale ogolnie bardzo pozytywnie wyglada,wszystkie bajery sprawne,kasiazka serwisowa ok,ostatnio 2007 116 tys km. wiec jest godna uwagi.
teraz nie mam czasu bo jade do doktora z moja bella pozniej wrzuce foty,albo zobacz sobie moj profil na Wrzucie bija22

czekam na fotki, bo na wrzucie sie nie dopatrzylem. A Ci handlarze to mogli by prawde napisac ze auto zrysowane i nowy lakier ma.. A on sie przyznal ze bylo rysowane?? Moze bite bylo z kazdej strony?:) Ten ostatni wpis to bylo cos robione?? Dzieki za zainteresowanie sie

Amortyzatory
Powrót