• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[159] Transmiter FM bluetooth

imatias

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159
Witam,
Poleci ktoś jakiś transmiter bluetooth pod słuchanie muzy z tefonu? Z tego co słyszałem to łączenie tefonu z 159 jest niestety tylko pod rozmowy telefoniczne. W media expert widziałem najprostsze jakieś za 40 zł - baseus. Ktoś ma jakieś opinie?

Transmitery obcinają pasmo, więc jeśli zależy ci na jakości dźwięku to szukaj innego rozwiązania

Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

Transmitery obcinają pasmo, więc jeśli zależy ci na jakości dźwięku to szukaj innego rozwiązania

Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka

Znasz może jakieś dobre rozwiązanie? Najlepiej bezprzewodowe.. ??????

Witam,
Poleci ktoś jakiś transmiter bluetooth pod słuchanie muzy z tefonu? Z tego co słyszałem to łączenie tefonu z 159 jest niestety tylko pod rozmowy telefoniczne. W media expert widziałem najprostsze jakieś za 40 zł - baseus. Ktoś ma jakieś opinie?
Polecam Roidmi. Ja mam Roidmi 2S i gra.
Jeżeli chcesz lepszej jakości dźwięku to bierz Yatour bez bluetooth.

Отправлено с моего OnePlus 7T через Tapatalk

Możesz poszukać transmitera przewodowego (np wejście mini jack czy iphonowe - zależy jaki masz telefon), wpinanego szeregowo między antenę i radio. Jeśli jesteś zainteresowany to mogę poszukać linka. Kupiłem taki transmiter i będę montować go w moim aucie, bo też nie mam auxa. Ale kiedy będę to montować to też nie wiem, bo czasu ciągle brak :) Kosztował ok 100 zł.

Rozważę tą opcję, ale początkowo poszukam czegoś jeszcze.
A jak mam rozumieć swoją drogą słowa "obcinają pasmo"?

W praktyce straty na jakości.

- - - Updated - - -

Jest jeszcze chiński moduł bluetooth wpinany w miejsce fabrycznej zmieniarki. Można prowadzić rozmowy i odtwarzać muzykę z telefonu.

Ja mam transmiter Baseusa no i cóż.. nie jest źle, ale słychać szumy i piski. Nie są może one wyraźne, ale jednak je słychać.

A jak Roidmi? Słyszysz jakieś szumy/piski czy lepiej sytuacja wygląda?
W 156 nic nie było czuć, a w 159 lekki szum można poczuć (no nie zawsze). No opcja bluetooth spoko, po odpaleniu auta zawsze włącza mi Yanosika lub player jakiś.

Отправлено с моего OnePlus 7T через Tapatalk

Możesz poszukać transmitera przewodowego (np wejście mini jack czy iphonowe - zależy jaki masz telefon), wpinanego szeregowo między antenę i radio. Jeśli jesteś zainteresowany to mogę poszukać linka. Kupiłem taki transmiter i będę montować go w moim aucie, bo też nie mam auxa. Ale kiedy będę to montować to też nie wiem, bo czasu ciągle brak :) Kosztował ok 100 zł.

Podrzuć link do tego cuda.

Ja na przykład mam B&Me i z tego co wiem to nie mogę zamontować niczego oprócz typowego transmittera, nawet zmieniarki :(

Też mam Blu&Nie i mam zmieniarkę Yatour

Wysłane z mojego M2011K2G przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót