Transaxle na codzień:)

Pomyślałem, że koledzy zechcą się podzielić zdjęciami z eksploatacji, użytkowania, jazdy itd na codzień, może reakcje ludzi takie tam:)Ja dzisiaj zostałem zatrzymany na skrzyżowaniu przez kolesia który pukał w szybkę wyraźnie podniecony:) Otworzyłem a tu ryk: Transaxle Forever! No i zaprosił mnie na kawę:D. Wniosek - na starą Alfę można kogoś wyrwać;) Niestety faceta;) Czyli stare Alfy też są dla gejów;) https://plus.google.com/photos/102460258106272051025/albums/5710938692119309729?banner=pwaPrzepraszam, za kiepską jakość ale mocno śnieżyło, i aparat w telefonie ma 5 lat;)
Rewelacja! Dawno nie widzialem zdjec 75tki w normalnych codziennych warunkach, ze o ogladaniu "na zywo" nie wspomnę. :P Nie tam zadne odpicowane w fotoszopie foty, tylko takie prawdziwe, no! :D A co do wyrywania na samochody to ja przedwczoraj prawie wyrwalem jednego dziadka na moja srebrna Krowe 2,5TD(Fiata) :D - okazalo sie ze on ma Dedre, a jego znajomy Theme. No ale to juz insza inszosc :P

Nie tam zadne odpicowane w fotoszopie foty,
To chyba nie do mnie?:) Moje zdjęcia były robione bez dotykania foto szopa i innych dziwolągów a jedynie robione przez kolegę równie wielkiego pasjonaty motoryzacji co fotografii.
Amigas poza tobą 75tkami na co dzień w zimie, jeżdżą tylko nieświadomi tego co mają :)
Co do wyrywania na kanciaka to się nie wypowiem bo jakoś nie próbowałem. Jednak umiejscowienie klamki ( trudno ją znaleźć osobie która pierwszy raz w 75tce siedzi ) może powodować że nawet jak strzelisz jakąś gafę to masz około 5 minut na wyjaśnienie zanim wkurzona białogłowa zdąży znaleźć klamkę i wyjść z auta :)

A jeszcze jak będzie chciała otworzyć sterowaną elektrycznie szybę to masz dodatkowe 5 min ;) niektórym moim znajomym chwilę zajmowało rozgryzienie jak działa klamka zewnętrzna ;)

To chyba nie do mnie?:)
To tak raczej w powietrze. ;D Może trochę przesadziłem, ale jeśli chcę nacieszyć oczy jeżdżącą 75tką, poczuć się jakbym koło niej stał i słyszał dźwięk silnika, to bardziej do mnie przemawia taka fota "prosto z miasta". ;) A amigas jest akurat jednym z uświadomionych właścicieli 75tki - uświadomił go ubezpieczyciel. ;)

pfff na tej kawce koles kolo 55-60ki (skad on znal ang;)) trzymał mnie za kolano nachylajac sie do mnie i mowiac "Szanowny młody człowieku" ;) wiec było dośc matrymonialnie:P

dzisiaj była 75 Ediziona Bełchatów;) Bimski wrzuci zdjęcia będzie hit dnia:D

musiałbym obadać czy wiązka do nich u mnie występuje... ale jestem wstępnie zainteresowany

edit: no i moja jeszcze na sznurku nie jechała ;)

eh Bimski Misiu obiecałeś mi halogeniki:D ale oddam jak trzeba:( ps dzisiaj o 16 zaczynam prucie gada:)

jak go destine napewno odbiore....nic od Ciebie nie mam

Amortyzatory
Powrót