To i ja się pochwalę...

• Autor wątku Autor wątku sarinus
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

sarinus

Guest
3.0 V6, 2000r, 112 000 km przejechane, pełna opcja... mówiąc krótko: mój "przecinak" :D

ładna :) mam taką samą skóre ;)

ps. co sie stało w fabrycznym końcem wydechu ?

Nie mam pytań, po prostu poezja w każdym calu.
Świetnie komponuje się z tymi obręczami (jaki rozmiar?). Zawieszenie też jakby niższe. Motor to marzenie większości Alfistów.
Gratuluję.
Dorzuć jeszcze fajny wydech, jak w niektórych 166 (taki z podwójną końcówką) i będzie plan na 110 %
Pozdrawiam.
- Rafał

QBA napisał:
ps. co sie stało w fabrycznym końcem wydechu ?

Najwidoczniej został wymieniony przez poprzednika... planuje uporać się z tym wkrótce, bo ten krzywy wacek z tyłu strasznie mnie irytuje. Zetnę go i wstawie jakąś ładną końcóweczkę. :)

alces1 napisał:
Świetnie komponuje się z tymi obręczami (jaki rozmiar?). Zawieszenie też jakby niższe.

Kółka to 18 calowe O-Z'y (oponki P Zero 225/40/18). W zawieszeniu są sprężynki Eibacha (chyba -40mm) i dystanse 20mm H&R, co by całość ładnie wyglądała :D

o ziomek z wlkp :twisted:
kozacko że taka piękne 166 będzie jeżdziła po Poznaniu, i ze bede mógł ją zobaczyc na zywo jak bedzie okazja...

felga najbardziej odpowiednia jaka może byc...
pytanko sam kupywałes fele z oponkami?

takie fele z 5 tke kosztują jak nie więcej nie? :twisted:

jeszcze raz napisze ze jest przepiekna!

....... pozdro

Wow Alfa cudna :lol:

No i ten silniczek!

Nic dodać, nic ująć (tylko ten wydech)

Gratuluje i pozdrawiam

witam kolegę z okolic.
maszyna piękna, istny wóź mafii :twisted: :evil:
gratuluje i pozdrawiam.

no ziomal, EXTRA fura

drobne pytanko w jakim ona jest kolorze, bo na każdym zdjęciu ma inny odcień ( tak jak moja)

166 to jest to !!!!!!!!!!! poezja smaku i prędkości

pozdro :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ajajajajaj...piekna ta Twoja 166..silnik zacny...pieknie musi brzmieć te sześć garków w 3 litrach...

Gartuluję :D

auto naprawda super. Jednyce co mnie przeraziło to ten wydech końcowy:)

Śliczna 166-tka .
Jedna z ładniejszych jakie widziałem .Faktycznie całego uroku dodają felgi i obniżone zawieszenie , no i silnik oczywiście :D

ulalala zajefajna Bella rewelka w zestawieniu z tymi felgami ,serducho poezja mmmmm:!: :!: :twisted:

Pozdro

Amortyzatory
Powrót