• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[MiTo] Tlumik końcowy

LukasJ

Nowy
Auto
Alfa Romeo Mito 1.4 16v
Witam , mam takie pytanie do Was :) czy tlumik z grande punta 1.4 16v bedzie pasowal do Mito z tym samym silnikiem ?tzn czy mocowania itd sa tak samo ? Bo mam mozliwosc kupic tanio nowy ale wlasnie od grande punta bo do Mito strasznie drogie są i mało, wiem ze koncowka tlumika nie chromowana i inaczej skierowana jest ale tym sie nie martwie. Srodkowa rura z tlumikiem jest taka sama od grande co i w Mito http://allegro.pl/tlumik-srodkowy-alfa-romeo-mito-1-4-08-i7191248829.html . pozdrawiam wszystkich :)

W podanej przez Ciebie akucji sprzedający informuje, że pasuje do:

ALFA ROMEO MITO 1.4 /2008 - 0/0 1368ccm, 58-70-77kW 78-95-105 1.4 16V

więc z tego wynika że powinno być OK jeśli masz silnik 1.4 o mocy 78,95 lub 105 KM

Ostatnia edycja:
To kolega LukasJ wie.... pytał o tłumik KOŃCOWY...

I co tam wyszło z tym tłumikiem? A może by tak tłumik końcowy od grande punto 1.4 16v sport? On ma chyba końcówkę ozdobną chromowaną.

Też o nim myslalem i wyglada na to ze ma mocowania tak samo jak Mito :) póki co tlumik odsawiam na troszke pozniej bo lpg chce zamontowac i sie rozgladam juz u gazownikow ale temat poruszylem na tym forum " mito na gaz lpg kompendium " :)

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót