[156] Ti 156 sw

Veloce1984

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo 159 Ti 2.0JTDM Alfa Romeo GT 1.9 JTD Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDM
TI 156 1,9 JTD 140KM
313000 km (ale raczej coś więcej :confused:)
Nero Metallico
17'' Ronal 225/45
elektryka, tempomaty, zmieniarki itd.

Samochód zakupiony kilka tygodni temu w Radomiu od 'ziomka' który kompletnie nie wiedział co ma :confused:
Przed pojechaniem zadzwoniłem, pytam czy to TI, czy dokładany TI, jaka podsufitka ,, a gość Panie kochany nie wiem , dwa lata jeździł nie spoglądając do góry:cool:, o klapach jak zapytałem to już kompletny kosmos....

Ale ostatecznie TI,zrywne,zdrowe, nie klepane, karoseria w oryginale,ale coby nie było za słodko, borykająca się z problemem EGR-a

Na dzień dobry, poduszki stabilizatora,(wreszcie błoga cisza)zbieżność, tarcze,klocki przód, ogólne ogarnięcie wnętrza.

Na popojutrze, kilka purchli rudej szmaty na podszybiu oraz malunek obydwu zderzaków.

Na chwilę obecna wygląda i jeździ mega przyzwoicie.

20180313_120941.jpg20180313_121000.jpg20180313_121019.jpg

ti zawsze spoko szkoda ze nie ma ori felg i dawaj wiecej zdj :)

A mi się nawet podoba na tych felgach.
Gratuluję zakupu!

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Nieoczekiwana zmiana obuwia , nie mogłem przejść obojętnie jak zobaczyłem te felgi [emoji108]
152.jpg
153.jpg

Wysłane z mojego SM-J530F przy użyciu Tapatalka

Jak się podoba??
154.jpg
155.jpg

Ile cali? Dla mnie szczerze powiedziawszy wyglądają na strasznie małe :D

Jakoś nie leżą te felgi do alfy wogóle...

Na zdjęciach nie wygląda to dobrze i faktycznie wydają się mniejsze. Mam nadzieje że na żywo to lepiej wygląda ale najważniejsze żeby Tobie się podobały.

Na zdjęciach nie wygląda to dobrze i faktycznie wydają się mniejsze. Mam nadzieje że na żywo to lepiej wygląda ale najważniejsze żeby Tobie się podobały.
Chyba takie ujęcie do dupy wyszło, ogólnie wyglądają spoko

Amortyzatory
Powrót