M
makivara
Guest
jeśli ktoś jest zainteresowany moimi odczuciami po ok. 1000km teście nowego Spidera zapraszam na strone: http://www.spider.4stopy.pl/
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Quadrifoglio156 napisał:Jednym słowem - g... nie samochód. Nie potrzebowałeś tego pisać - gdybyś miał te xxxxxx zł + xxxxx na paliwo miesięcznie, przypuszczam, że po zastanowieniu nie kupiłbyś akurat tego auta. Są fajniejsze spidery na rynku.
Tuti napisał:Fajny test...
Masz uchwyty na kubki w spiderze? Ja mam schowki w drzwiach pod radiem i za rekawem malutki... I to by bylo na tyle...
A mnie zaczyna wkurzac to ze wszystkie nowe Alfy stylizowane sa na 159.Brera,Spider,156.A poza tym nie ma to jak starsze modele.One cos przynajmniej soba reprezentuja,bo te nowe to poprostu klony ;//
moze nie od zera ale jak po przodzie ciezko odroznic 5 modeli alfy to juz male przegiecie :? :shock: :? a tak mi sie ten przod podobał :evil:Tuti napisał:taniej wychodzi jak przodu nie trzeba od 0 projektowac![]()
Tuti napisał:156 stylizowane na 159? chyba na odwrot
chyba ze cos zel rozumiem...A mnie zaczyna wkurzac to ze wszystkie nowe Alfy stylizowane sa na 159
Tuti napisał:a on jest zaprojektowany?? ja myslalem, ze tylko dach i podzespoly z nim zwiazane zrobili, a reszta z brery...