Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
o właśnie, też jestem na ich stronie teraz i przypadkiem mi ten temat wyskoczył. [MENTION=17366]andy1980[/MENTION] jeśli szukasz opinii, polecam guglować nazwę produktu z dopiskiem "forum"- z reguły pierwszy link będzie prowadził do forum Kosmetyka Aut- kopalnia wiedzy i opinii
Też się nad nimi zastanawiałem, ale w motochemi do mycia karoserii polecili mi Shiny Garage.
Jak narazie z szamponu jestem zadowolony, kupiłem też środek do skór od Shiny i również mogę polecić.
W planach mam odświeżyć felgi i planowałem kupić krwawą felgę , skłaniam się ku Tenzi. Jak wypróbuję to dam znać.
Uważam, że jeśli chodzi o jakieś IPA cleanery, krwawe felgi czy koncentrat do czyszczenia skór to nie ma co wybrzydzać-Tenzi daje radę i sam kupuje, bo nie będę dawał majątku za zwykły środek do odtłuszczania lakieru XD
Szampon też mam z neutralnym PH i w tej cenie to w ogole nie ma co sie zastanawiać.Chyba że ktoś nie ma co z kasą robić
Ale z wosków w dobrym budżecie polecam Shiny Garage, posadziłem na swoją extreame wear wax, bodajże koło 80 plnów za 200G (i tak wysoka cena bo z rampy w gdańsku oliwie), daje to rade, do tego starcza na długo.
Jeżeli chodzi o polskie firmy, to najczęściej wybieram ADBL lub ShinyGarage - używałem parę lat temu tenzi i nie byłem jakoś zaskoczony efektem (może to się już zmieniło.. )
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.