S
szczuras
Guest
w mojej alfie 147 nie dziala termostat jest ciagle otwarty czy zima szkodzi to silnikowi bo latem nie przeszkadza mi to prosze o odpowiedz i pomoc z gory dziekuje
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
wiem ze nalezy wymienic ale w ciagu ostatnich 2 miesiecy robilem przednie i tylne zawieszenie oraz kompletny rozrzad wraz z wariatorem i troche kasy mnie to pochlonelo i chcialbym ta zime przejechac bez wymiany termostatu jesli to nie konieczne
wiem ze nalezy wymienic ale w ciagu ostatnich 2 miesiecy robilem przednie i tylne zawieszenie oraz kompletny rozrzad wraz z wariatorem i troche kasy mnie to pochlonelo i chcialbym ta zime przejechac bez wymiany termostatu jesli to nie konieczne