Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
To jest ta sama firma co produkuje te ww. membrany do Opla?Znalazłem firmę która podjęłaby się wyprodukowania takiej membrany. Minimalna ilość sztuk jaką trzeba zamówić to 10. Czy byłby ktoś chętny na taką membranę w cenie 150 zł?? Koszt produkcji tj 1200 + Vat tj 1476zł za 10 sztuk
Czy temat nadal aktualny lub sprawdzony? Też niestety borykam się z odmą a obecna sytuacja na rynku jest taka,że nigdzie ich nie ma.Znalazłem firmę która podjęłaby się wyprodukowania takiej membrany. Minimalna ilość sztuk jaką trzeba zamówić to 10. Czy byłby ktoś chętny na taką membranę w cenie 150 zł?? Koszt produkcji tj 1200 + Vat tj 1476zł za 10 sztuk
Tak. Też miałem problem z wyciekającym olejem i niestety odmy znaleźć się nie dało wymiana uszczelki odmy oraz ponowne sklejenie pokrywy całkowicie powstrzymało wyciek. Jeszcze jakiś czas temu udało mi się też kupić samą membranę z Ukrainy bo oryginalna już była lekko odkształcona.Opłaca sie wymienić tylko uszczelkę separatora czy to nic nie da? Trochę mi się tam poci
Wysłane z mojego moto g(7) przy użyciu Tapatalka
Kupiłem auto ze Szwajcarii i niestety olej był wymieniany książkowo. Auto kopci na biało i cieknie z separatora. Czyli lepiej to zmienić profilaktycznie. Niestety obecnie ten separator kosztuje około 3 tysięcy, więc cena skoczyła przez te 3-4 lata prawie 10-krotnie.
Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka
Właśnie ten od 4c kosztuje teraz 3000, a ten do 159 niedostępny. FCA sobie jaja robi, rozumiem brak części do 20 letnich modeli ale do 159 i giulietty?Zdecydowanie ,szukaj od 4C 55251937 powinien byc tanszy a pasuje bez problemow.
Właśnie ten od 4c kosztuje teraz 3000, a ten do 159 niedostępny. FCA sobie jaja robi, rozumiem brak części do 20 letnich modeli ale do 159 i giulietty?
Kupiłem już w Polsce za 2600 zł.