• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Tarnów i okolice- lista forumowiczów.

Bez bicia się nie obędzie;p Piotrek jak będziesz planował jakiś przejazd przez Łoniową albo tym podobnie to daj znać

jak obiecasz, że nie będziesz bić silno to dam znać jak będe sie kręcił w okolicy, a będzie to naj prędzej w piątek i będe jechał autem produkcji niemieckiej jak to Mariusz niedawno określił pisząc o aucie roboczym Szczepana ;D

jak obiecasz, że nie będziesz bić silno to dam znać jak będe sie kręcił w okolicy, a będzie to naj prędzej w piątek i będe jechał autem produkcji niemieckiej jak to Mariusz niedawno określił pisząc o aucie roboczym Szczepana ;D

Okkkoook będzie wyjątek ;) mały wyjątek ale będzie;) a koło której będziesz jechał? może tam Ci gdzieś drogę zajadę :P

Zarzuciłem temat na Lanci. Bedzie nas więcej :) Pytanie do organizatorów czy spot się odbędzie ? :)

Okkkoook będzie wyjątek mały wyjątek ale będzie a koło której będziesz jechał? może tam Ci gdzieś drogę zajadę

jutro o godzinie 12, lub najpóźniej 12:15 będe w Sufczynie na światłach jak wysadzę dzieci w Łysej G. tak, że jak tylko cie zobaczę to zatrzymam sie i poddam sie karze ;P

jutro o godzinie 12, lub najpóźniej 12:15 będe w Sufczynie na światłach jak wysadzę dzieci w Łysej G. tak, że jak tylko cie zobaczę to zatrzymam sie i poddam sie karze ;P

Szykuj tyłek ;D Jeszcze za ostatniego spota Ci się oberwie co nie dotarłeś ;d ohooo to musisz jechać chyba jakimiś objazdami ;d

stawie czola przeznaczeniu którego i tak nie unikne wiec lepiej mieć to po prostu za sobą :D to może w sufczynie pod groszkiem bądź to pogwarzymy :) zrobimy takiego mini spota ;p

stawie czola przeznaczeniu którego i tak nie unikne wiec lepiej mieć to po prostu za sobą :D to może w sufczynie pod groszkiem bądź to pogwarzymy :) zrobimy takiego mini spota ;p

Nie widzę najmniejszego problemu,tylko że ja wróciłem właśnie z pracy a mam trochę załatwień i nie ma szans żebym zdążył na 12.15 hmm na 13 to tak ale pewnie to już będzie za późno jak dla Ciebie?:)

rozglądalem się za Tobą, szukalem czerwonej belli, ale mnie wystawiles ;D mysle ze jeszcze bedzie okazja bo tak jak mowie w kazdy piatek praktycznie smigam tą drogą wiec mysle ze sie uda kiedys na chwile zatrzymac na slowo :)

rozglądalem się za Tobą, szukalem czerwonej belli, ale mnie wystawiles ;D mysle ze jeszcze bedzie okazja bo tak jak mowie w kazdy piatek praktycznie smigam tą drogą wiec mysle ze sie uda kiedys na chwile zatrzymac na slowo :)

Ja Ci dam, wcale nie wystawiłem kurcze pisałem rano jak wróciłem żeby Ci przedstawić zaistniałą sytuację ale Cie nie zastałem,myślałem że zdążę ale nie udało mi się. Ale jak tylko będę miał wolne to Ci wcześniej napiszę to się zjedziemy, pogadamy:) A Ty jak będziesz planował jakiś przejazd w moich okolicach to pisz:D

ja już numer Michała mam więc będzie nam łatwiej :) a mój to 667 335 777 i teraz będziemy na bierząco z tematem i nikt nikogo nie wystawi ;)

Ja też już zapisałem:D tak ze teraz już każdy jest na bieżąco ze wszystkim ;D

A przy okazji jeszcze aktualizacja listy:

1. mariuszoles
2. Czarny_28
3. Michał (Pliszka)
4. lukaszb
5. Gregory 156
6. dbh
7. motyk84
8. Szczepan 2006
9. Kertoip160
10. maciekk
11. Paweł_NS
12. cichy2310
13. moonraker3
14. trebor

Widzę, że najwięcej rozmów dotyczy terminu 17 czerwca rozumiem więc, że został on zaakceptowany niejako przez aklamację :)
Myślę, że ja mogę się wstępnie zadeklarować. Prosiłem o wolne na 17, ale czy będzie to nie wiem, więc 50/50. Postaram się jeszcze ściągnąć 2 Alfaholików, ale zobaczymy jak u nich z terminami.

15. Foox + 2

pozdrowienia dla szczepana i jego chipsowozu napotkanego w sufczynie :) zdziwiony byłes czy mnie nie poznałes? :)

Amortyzatory
Powrót