Tanie OC!!! Sanok

Można tak mało płacić. Niestety ubezpieczenia to trochę "trudna" działka i czesto się nimi nie interesujemy, a czasami warto czego potwierdzeniem jest Twój przykład :)

Miałbym prośbę, aby każdy zainteresowany wyliczeniem składki i ewentualnym zakupem polisy w naszej multiagencji wysłał do mnie priv lub info w temacie. Wyślę do Was formularz wyliczenia składki, który wypełniony odsyłacie na priv do mnie. Wówczas będę mógł dokładnie wyliczyć składkę.

Dla osób preferujących kontakt telefoniczny - tel. 660 773 243

Zapraszam

Ostatnia edycja:
Nie odpisales mi na PW czy masz to w pdf. Bo takie wklejenie przez PW tabelki i uzupelnienie jest mega utrudniajace :)

Nie odpisales mi na PW czy masz to w pdf. Bo takie wklejenie przez PW tabelki i uzupelnienie jest mega utrudniajace :)

Zawsze odpisuję... Na pewno wysłałem Ci formularz wyliczenia składki na priv. Możesz go nie wypełniać tylko w dowolnej formie przesłać do mnie dane, które zawiera. Albo jak możesz to podaj mi swój numer tel. na priv, zadzwonię do Ciebie i podasz mi dane...:)

Dla wszystkich osób, które posiadają gospodarstwo rolne (powyżej 1 ha i opłacają obowiązkowe ubezpieczenie rolne) oferujemy ubezpieczenia komunikacyjne ze specjalną zniżką. Zapraszamy.

Rozdajemy rabaty dla Alfaholików. Kup ubezpieczenie OC i otrzymaj bonus rabatowy oraz gadżet.

Zapraszamy!!! Sprawdź, ile zaoszczędzisz na ubezpieczeniu...:)

Jesteśmy dla Was. Masz problem z ubezpieczycielem napisz lub zadzwoń postaram Ci się pomóc.

Ostatnia edycja:
Z usług kolegi skorzystałem i jestem bardzo zadowolony :). Mimo, że ubezpieczenie nie było dla mnie a dla członka rodziny -rabat z forum oczywiście także zadziałał. Wyliczenie składki w naszym przypadku spadło z 900 zł do 780 - dla mnie spora różnica. Tym bardziej, że załatwianie formalności to nic strasznego. Dokumenty solidnie przygotowane, szybko dotarły do mnie (koperta zwrotna w zestawie). Wystarczyło podpisać i odesłać. Kontakt bardzo sprawny, zarówno mailowy jak i telefoniczny, wypowiedzenie umowy z dotychczasowym ubezpieczycielem także załatwione przez kolegę.

Widać warto pytać, w taki sposób troszkę grosza może zostać w kieszeni ;) Polecam.

potwierdzam jest tanio i się o tym osobiście przekonałem , dwie AR już tam ubezpieczyłem w kwietniu będzie następna , taniej nigdzie nie znalazłem, różnica w granicach 200 PLN POLECAM

A mówiłem ,że na odległość się da:) Deka07 ja też się do ciebie odezwe bo niedługo mi się kończy . Nazi wróżka przepowiedział ci kariere na forum i co....? Bydzie furora:)

Kariera... hehe. Zobaczymy, ja pomagam kolegom z forum, a oni mi... w końcu łączy nas jedna pasja. Czekam na Ciebie...

zuczek01 formularz poszedł na e-maila.

Ja też juz po wizycie u kolegi i również zadowolony z ubezpieczenia, w maju kojote żony na pewno u kolegi ubezpieczę.

Prosiłbym o formularz na PW, również odnośnie AC(jeśli będzie dużo taniej niż teraz mam, to może bedzie się opłacało do Sanoka podjechać :P).

mat09 poszło na PW...

Jonhy01 pytanie na PW...

a czemu nie macie HDI? Chyba że już macie a nie doczytałem czegoś.

Nie jest to towarzystwo na tyle konkurencyjne, aby była konieczność włączenia go do swojej oferty...

Wyliczenia i formularze poszły na PW...

Cholera, niestety wykupiłem już polisę w You Can Drive. Ale gdyby kolega miał czas i chęć obliczyć wysokość składki to proszę o PW z formularzem. Oczywiście w tym roku OC nie będę mógł wykupić, chodzi tylko o porównanie (abym wiedział w następnych latach gdzie się zgłaszać :D )

To szkoda...:) A w przyszłym roku, oczywiście trzeba zgłosić się do nas... Zapraszamy

Amortyzatory
Powrót