[159] takie tam - moja nowa zabawka 159 sw Ti 2.0 jtdm

Oby jak najdłużej klekotala bez najmniejszej awarii!!! Gratuluje wyboru silnika;)
pozdrawiam:)

jak widać po linku powyżej - żadna :-)

50 minus rozmowa

Kurcze, piękna jest biała w TI. Też mi się taka widzi :cool:

Hmmm... dopiero teraz znalazłem. Piękna sztuka :) Czarne, skórzane wnętrze moim zdaniem najładniejsze, a do tego bonusy z TI i jest miodzio. Muszę sobie taką kierownicę nabyć ;)

Radochy z użytkowania!

Klasowa sztuka:) mnie już namawiają na 159... Bardzo ładna, ta kiera jest na kozaku. Jeżeli chodzi o benzynę to pewnie jedyny dobry wybór to Tbi zapewne?

TBi jest bardzo paliwożerne przy dynamicznej jeździe. Ostatnio miałem i TBI i teraz 2.0 JTDm i uważam, że ten diesel jest świetną opcją, da się tym jechać a spalanie jest na dobrym poziomie, do tego jeszcze silnik jest bardzo cichy. Chociaż przyspieszenie w TBi na wysokich biegach także daje dużo radości:P

Bocian gratuluje zakupu, TI robi wrażenie. Do tego prowadzenie jest dużo lepsze niż w zwykłych wersjach. Życzę bezawaryjnej jazdy.

Kojarze ja z tego ogloszenia. Biale TI zawsze mi sie podobaly. Do tego silnik i wyposazenie fajne.
Szerokosci Bocian! :)

bocius piekne turismo internazionale:D.Witamy w rodzinie dziewiatek tylko ile Ci to pojezdzi to nie wiem bo ktos juz zauwazyl, ze to trup bo ma 180 tysiakow nalatane.W sumie jak napisales Mirek powiedzial nic nie puka, nic nie stuka wiec lej i jezdzij:D.P.S. zazdroszcze Ci wiec lepiej nie przyjezdzaj na spoty gdzie ja bede:D.Pozdrawiam

Dodano po 3 minutes:

a za druga rurke proponuje jakas rynienke z jakiejs BiEmDablju wyrwac i wprawic:D

Ostatnia edycja:
Wnętrze Ti robi robotę - zawsze w Alfach. W 159 całkowicie.

Ale biały to jedyny kolor, którego nigdy nie kupię :)

Widze codziennie Twoja GT parkujaca pod moim blokiem :) obok moich 156 i 159 a Twoja dziewiatke widzialem na zywo i robi wrazenie !

Wysyłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk 2

GT juz nie moja tylko siostry :)

Dodano po 23 minutes:

bocius piekne turismo internazionale:D.Witamy w rodzinie dziewiatek tylko ile Ci to pojezdzi to nie wiem bo ktos juz zauwazyl, ze to trup bo ma 180 tysiakow nalatane.W sumie jak napisales Mirek powiedzial nic nie puka, nic nie stuka wiec lej i jezdzij:D.P.S. zazdroszcze Ci wiec lepiej nie przyjezdzaj na spoty gdzie ja bede:D.Pozdrawiam

Dodano po 3 minutes:

a za druga rurke proponuje jakas rynienke z jakiejs BiEmDablju wyrwac i wprawic:D

Czarny no trup jak nic , wszyscy maja szczescie i pochytali autka z zachodu z przebiegiem 110 tys tylko mnie sie nie udalo
No ale jakos musze z tym zyc

Co do rurki - jak juz przyjdzie czas na zabawy to sie zrobi cos fajnego

Dodano po 2 minutes:

Wnętrze Ti robi robotę - zawsze w Alfach. W 159 całkowicie.

Ale biały to jedyny kolor, którego nigdy nie kupię :)

A u mnie pod uwage byl brany tylko bialy czarny lub czerwony
I oczywiscie tylko i wylacznie Ti

I padlo na bialy - nie zaluje jak na razie :-)

Ostatnia edycja:
zayebista Bociek .... wlasnie taka w planie mialem po 156 , ale przeszlo mi zupelnie i raczej bez powrotnie :)

oby latala jak trzeba :)

Pięknie się prezentuje, wersja TI sama dla siebie jest ideałem ;)

Co do ilości miejsca z tyłu to jakoś ogromnej przepaści pomiędzy 156 a 159 nie znajdziesz :P

p.s. teraz na śląsku będę wypatrywał Twojej 159 ;) bo kilka razy trąbiłem na Ciebie jadąc służbowym bolidem :o

a ja się pewnie zastanawiałem co za debil trąbi :lol:

p.s.
to jaka to służbówka ? żebym wiedział

Amortyzatory
Powrót