• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[159] takie tam - moja nowa zabawka 159 sw Ti 2.0 jtdm

Fotka od tyłu to jak się nie mylę to chyba na drodze z Toszka w stronę Gliwic? Ładnie 159 wygląda w białym kolorze.

no tamte okolice
Płużnica - Toszek

Ostatnia edycja:
wrzuc na emila jak masz cos wiecej ( bocian102 malpa gmail )

tylko te co tutaj, także to chyba jedyne zdjęcie na którym jest ;)
http://1drv.ms/1IbKbPI

ale jak Ci kiedyś pisałem, ugadamy się na jakieś foty i zrobi się coś porządnego a nie takie cuś zwykłe ;)

Jeszcze tylko dać komuś "suszarkę" w rękę i jak nieoznakowany radiowóz schowana ;)

Aligancka fura, co tu dużo gadać:D Lać i jeździć :D

no leje i jeżdżę
ino hamulce i filtry i płyny

ale przyjdzie czas na reszte ...
odkładam $ :-)

taki maly actual
po remapie itp
jest fajnie :cool:

aha - prawa zarowke tablicy rej. juz wymienilem :-)

Załączniki

• uploadfromtaptalk1437858330480.jpg
    uploadfromtaptalk1437858330480.jpg
    35.2 KB · Wyświetleń: 175
201/418

nie mam 2.4

mam gt moja poprzednia zrobiona tez na 200
ale ze.300kg mniej bylo
gt jechala
59 - udaje
masa swoje robi

Czyli na kolarzówie dalej do objechania? :D

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Masz porównanie do 2.4? Bo aktualnie się waham między 2.0 a 2.4.

2.0 jest o wiele lżejsze od 2.4., więc idzie na pewno lepiej. No ale tylko od standardu, bo 2.4 zrobić na 250 kunia to żaden problem. :D

Bociek to ja z innej beczki. Jestes ślonzok wiec mow mi tu szybko jaki wegiel wybrac,a mam 3 mozliwosci:Wesoła,Bobrek i Piast. Slucham

Ladnie cie grzeje :-)
Taki ze mnie slazak jak z koziej pi... kwiat lotosu

2.0 jest o wiele lżejsze od 2.4., więc idzie na pewno lepiej. No ale tylko od standardu, bo 2.4 zrobić na 250 kunia to żaden problem. :D
Jakbyś posłuchał 2,4 to byś nie miał tego dylematu . Ja uważam ,że silnik 2,4 JTD to mistrzostwo świata jeżeli chodzi o kulture pracy i odgłosy dobiegające spod maski . A czy taki wiele cięższy?? Moment i moc to nadrabia pewnie . Ja do dziś nie mogę przeboleć ,że znowu nie kupiłem 2,4 ( jak już miałem diesla kupować ).

Wiem, słuchałem nie raz, marzy mi się taki, najlepiej w czterołapie. Ja nie mam dylematu tylko kolega szejk. :P

Amortyzatory
Powrót