K
Kosiar
Guest
AlfaFAN napisał:Mozesz jezdzicnawet na gnojowce ale jesli na obrotomierzu masz 7tys i 90km/h to taka sama alfa na benzynie tez przy 7tys bedzie miala 90km/h :roll: :wink:
największa głupota jaką słyszałem
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
AlfaFAN napisał:Mozesz jezdzicnawet na gnojowce ale jesli na obrotomierzu masz 7tys i 90km/h to taka sama alfa na benzynie tez przy 7tys bedzie miala 90km/h :roll: :wink:
Ja rowniez na 2 dociagam do okolo 90 km/h dalej nie piluje bo zaraz odciecie ale mysle ze do 100 sie daTuti napisał:pisalismy kiedys na forum i wychodzilo, ze ci ktorzy napisali mieli odciecie w okolicy 90km/h...
Kosiar napisał:największa głupota jaką słyszałem
Kosiar napisał:AlfaFAN napisał:Mozesz jezdzicnawet na gnojowce ale jesli na obrotomierzu masz 7tys i 90km/h to taka sama alfa na benzynie tez przy 7tys bedzie miala 90km/h :roll: :wink:
Kosiar napisał:AlfaFAN napisał:Mozesz jezdzicnawet na gnojowce ale jesli na obrotomierzu masz 7tys i 90km/h to taka sama alfa na benzynie tez przy 7tys bedzie miala 90km/h :roll: :wink:
Kosiar napisał:to jak to jest że kumpel w Pugu 306 dociągał do 90 na 2 a po chipie 105 gdzieś wyciska :?: Panie AlfaFAN jak taki diagnosta z Ciebie
Szef napisał:Przesunieto odciecie zaplonu i tyle
Kosiar napisał:no to mi wchodzi na czerwone pole poza 7 tyś mysle ze 7500 gdzies i słychac dydydy obrotek się zacina i wiecej nie poleci na 2 biegu