Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Właśnie się dowiedziałem że nie ma już szyb przednich z czujnikiem deszczu i zielonym paskiem. Nie ma. Wyszły i nie będzie.
Nie wiecie kto robił te szyby?
A nie mam pojęcia bo już taką kupiłem Miałem podejrzenie że była bita cała ale na szczęście nie Jeśli chcesz to mogę Ci napisać co tam jest napisane może po modelu czy nr będzie Ci łatwiej namierzyć.
JA wymienialem w "auto szyby JAAN"-maja siec w calej polsce i za granica. zaplacilem za te usluge razem z szyba i roczna gwarancja 700zl.(szyba byla z podgrzewaniem i ciemnym paskiem ale bez czujnika deszczu)
wszystko gralo.i mialem jeszcze zajscie drugi raz z kamieniem ,ale pojechalem do nich z tymodpryskiem i mi zrobili tak ze jagby awarji nie bylo.oczywiscie na tej gwarancji
---------- Post dodany o godzinie 18:37 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 18:34 ----------
dodam ze teraz tymautem smiga moj brat i nie ma zadnych problemow z ta szyba; (wstawiana byla jakies 2 lata temu)
JAAN we Wrocławiu wyliczył mi szybę atermiczną z pasem i czujnikiem deszczu na 850 zł + 120 zł wymiana. niestety szyba jest tylko w katalogu, fizycznie ponad miesiąc oczekiwania. Jedyna firma jak ma ja od ręki to hurtowania w Bralinie, czekam na jakieś wolne żeby do nich pojechać i wymienić.
to ja jednak mialem wiecej szczescia.moze to dlatego, ze bylo jakies 2 lata temu, a i jak wczesniej pisalem bez czujnika deszczu ale za to z podgrzewaniem wycieraczek i mialem ja od reki . z zamontowaniem trwalo jakies 3 godziny. bylo to w bialymstoku
Ja jakieś 3 miesiace temu wymieniałem przednia szybę z czujnikiem, wymieniałem na ubezpieczenie i właśnie firma JAAN mi to robiła całoś trwała 3 tygodnie, bo ściągali szybę z włoch. szyba jest oryginalna z logiem Alfy. całośc wycenili na 1985zł za szybę oryginalną, a za nie oryginalną chcieli 1400zł
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.