• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Szczęśliwa "13" - 156 JTS

Basik lepszy, drzwi się zamykają fajniej :) Ciekawy jestem czy będzie ciszej w kabinie, jeszcze się nie przejechałem po wygłuszeniu.

Oczywiscie ze jest sens. Zgodnie ze sztuka ze tak powiem oplaca sie wygłaszać wszystko od podsufitki po podloge. Ale ue wszyscy musza miec takie zboczenie. Ale komora bagaznika plus drzwi to swojego rodzaju podstawa w CA.

Wyslano z Xperia Z

Tylko pamiętaj, że wygłuszona klapa waży więcej, a co za tym idzie teleskopy klapy mogą szybko powiedzieć papa.
P.S jeśli chcesz wygłuszyć samą klapę, a bagażnika już nie, to nie ma to najmniejszego sensu.

Podłogę bagażnika wygłuszyłem rok temu. Dziś zrobiłem klapę, zdjęć ni ma bo cały upaprany byłem. Teleskopy i tak muszę kupić nowe bo latem jeszcze jest ok, ale zimą już klapy nie trzymają :)

Alfa znalazła nowego właściciela. Szerokości :)
Już niedługo aktualizacja bo w ręce wpadła nowa alfa :)

W końcu. Szkoda, że tak długo się z nią bujałeś. Cena pewnie też niska. Co teraz za silnik?;-)

Co ja tam napięcie budować będe :P Nowy nabytek to 166 3.2 ;) Jeszcze niestety nie w moich rękach bo trzeba parę pierdół ogarnąć, ale jak tylko ją dostanę to pójdzie nowy temat z opisem i zdjęciami :)

Długo się z bujałem ze swoją 156 ale ostatecznie poszła za kwotę zadowalającą. No, powiedzmy :D

Ostatnia edycja:
No proszę konkretny zakup :)

Amortyzatory
Powrót