• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Szarpanie na równych obrotach

dudas156

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 1.9 jts 160km
Witajcie mam taki problem z moja Alfa. Sprawa wyglada tak ze gdy jade najbardziej czuc na 1,2,3 biegu gdy jade na rownych obotach tak mniej wiecej na 1200 i na 2000 obrotow to szarpie silnik przerywa. Niewiem co to moze byc. Najpierw myslałem ze to przez rozrzad bo gdy kupiłem to auto to był rozrzad przestawiony o jednegom zeba i chodzil jak wieśwagen :( ale po ustawieniu i wymianie rozrzadu chodzi cichutko ale nadal przerywa:(

Witajcie mam taki problem z moja Alfa. Sprawa wyglada tak ze gdy jade najbardziej czuc na 1,2,3 biegu gdy jade na rownych obotach tak mniej wiecej na 1200 i na 2000 obrotow to szarpie silnik przerywa. Niewiem co to moze byc. Najpierw myslałem ze to przez rozrzad bo gdy kupiłem to auto to był rozrzad przestawiony o jednegom zeba i chodzil jak wieśwagen :( ale po ustawieniu i wymianie rozrzadu chodzi cichutko ale nadal przerywa:(

http://motoryzacja.interia.pl/samoc...ws-jak-zaslepic-egr-czym-to-grozi,nId,2165497

Niestety nie udało mi sie zrobic tego teraz ale po swietach sie za to wezme nie było czasu:(
Dziekuje bardzo za pomoc:)

Amortyzatory
Powrót