Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Misia za robotę byś się wziąłASO do tej pory utrzymuje , ze to egr - kazali mi tydzień pojeździć i jeśli nie będzie lepiej to mam przyjechać na kolejne manewry ale widzę , ze sobie z tym nie radzą...
już dawno takiej ściemy nie słyszałem.Odpowiedział, że auto jest w 100% sprawne a szarpanie to kwestia autoadaptacji zaworu egr
Tak sobie czasem myślę, czy może to szarpanie nie jest spowodowane nagromadzeniem się syfu ze spalin w kolektorze... ale o tym się przekonam przy okazji wywalania klap. Co, nawet jeśli okaże się prawdą, będzie świadczyć i tak na niekorzyść pseudoekologicznego zaworu.A moze mi ktos wytlumaczyc dlaczego jedni maja z tym problem a inni nie? Jesli bylaby to wada konstrukcyjna to powinny miec to wszystkie silniki.
Chyba, ze objawia sie to dopiero po jakims przebiegu.
Szarpania jak by mniej ale nowy problem- morze oleju pod autem - tak jakby spod akumulatora coś. ...
Zapomniałem napisać, że dzieje się to tylko kiedy jest na dworze więcej niż 13-14 stopni C.