• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

System audio Bose

boss_do

Nowy
Auto
Brera 3.2 V6 Q4; 147 1.6 TS; GTV 2.0 TS
Witam :)

Mam mały problem z bose w aucie, a konkretnie ze zmieniarka płyt w bagażniku.
Wszystko jest podłączone, bezpieczniki całe ale radio (opcja z NAVI) nie widzi płyt w zmieniarce w bagażniku?! To znaczy w zmieniarce mam 3 płyty, jeszcze na początku marca wszystko pięknie grało i nagle radio przestało widzieć, czytać płyty (komunikat no disc). Dodam że są to płyty oryginalne, nie nagrywane. Dodatkowo zmieniarka nie chce mi oddać płyt?!
Jak myślicie, co z tym fantem zrobić???

Pozdrawiam

Może rozłącz i podłącz ponownie kabelek od zmieniarki> Może załapie i wykryje zmieniarkę.

W jaki sposób rozwiązać taki problem?

Witam :)

Mam mały problem z bose w aucie, a konkretnie ze zmieniarka płyt w bagażniku.
Wszystko jest podłączone, bezpieczniki całe ale radio (opcja z NAVI) nie widzi płyt w zmieniarce w bagażniku?! To znaczy w zmieniarce mam 3 płyty, jeszcze na początku marca wszystko pięknie grało i nagle radio przestało widzieć, czytać płyty (komunikat no disc). Dodam że są to płyty oryginalne, nie nagrywane. Dodatkowo zmieniarka nie chce mi oddać płyt?!
Jak myślicie, co z tym fantem zrobić???

Pozdrawiam

Udało się rozwiązać w/w problem? w jaki sposób? Ostatnio mam taki sam??? Zmieniarka przerzuci cały magazynek i wyświetla, że w zmieniarce nie ma płyt audio.
Kupiłem drugą zmieniarkę i jest to samo???

Pomoże ktoś?

Ciężka sprawa z tym jest... U mnie nawet nie wyświetla się napis, że nie ma płyt, tylko mam cały czas napis CHANGER.

U mnie gdy zaciela sie zmieniarka to tez nie widziala plyt. Gdy zmienialem na radiu plyty to zmieniarka chwile wydala jakis dzwiek i wszystko. Plyt nie widziala dalej. Plyt tez nie chciala oddac. Zdjalem ramke z przodu, odkrecilem srobki trzymajace zmieniarke i jakos udalo mi sie wyjac plyty metoda brutal nie dbajac o plyty:) Czasem gdy zmieniam plyty jadac po dziurach znow problem powraca, ale jakos juz latwiej mi ogarnac wyjecie plyt i staram sie nie zmieniac w trakcie jazdy po nierownosciach :)

Amortyzatory
Powrót