• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Świętokrzyski zlot Alfaholików 2

TriXter

Nowy
Auto
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm 20V 08'
Organizujemy drugi zlot w świętokrzyskim, ze względu, że jeden z naszych znajomych kupil nowa Alfe i chce się nią pochwalić. Termin wypada na ten weekend w sobotę. Wstępnie spotykamy się w Galeri Echo, na parkingu wielopoziomowym (na samej górze), zrobimy fotkę i lecimy gdzieś dalej, kolega z Kielc nas poprowadzi. Obecność obowiązkowa! i bądzcie tym razem punktualni :D

https://www.facebook.com/events/216249855193299/?notif_t=plan_edited

Świętokrzyski zlot Alfaholików odwołany ze względów osobistych. Przepraszamy, w najbliższym czasie zorganizujemy drugi.

No wlaśnie szkoda... a ja już plan tygodnia poprzesuwałem...

Mam małą prośbę, aby nie odsyłać po szczegóły na fb. Nie wszyscy są zarejestrowani na fb (a np. ja jestem wrogo nastawiony do tego wynalazku).

Mam małą prośbę, aby nie odsyłać po szczegóły na fb. Nie wszyscy są zarejestrowani na fb (a np. ja jestem wrogo nastawiony do tego wynalazku).
nie musisz być zarejestrowany na fb żeby zobaczyć event ":) na forum piszemy ale mało kto to czyta :)

w lutym sie coś szykuje był pomysł na 1 lutego ale mało chętnych ):

Kombinujta Pany, ja się piszę jak coś. Żuko86 można by się kiedyś styknąć na mieście ale to szczegóły w moim starachowickim watku...fajnie byłoby zebrać jakąś ekipkę i korowodem wyskoczyć do kielców:) albo jakiś zlocik i wynająć tor na miedziance czy coś, ale nie wiem czy takie coś jest możliwe...

Kombinujta Pany, ja się piszę jak coś. Żuko86 można by się kiedyś styknąć na mieście ale to szczegóły w moim starachowickim watku...fajnie byłoby zebrać jakąś ekipkę i korowodem wyskoczyć do kielców:) albo jakiś zlocik i wynająć tor na miedziance czy coś, ale nie wiem czy takie coś jest możliwe...

pewnie że można , daj cynk to mini spocik w TST można ogarnąć :D

Jestem jak najbardziej za, tylko niech pogoda sie trochę ogarnie...

Wysłane z mojego HTC Wildfire

co do toru mamy kolegę który ma dobre znajomości na torze, na wiosnę ma ogarniać temat :) myślę że będziemy mieć jakieś zniżki :)

Amortyzatory
Powrót