Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Obawiam sie ze albo zbytnio sie wiercisz, albo jednak masz ksenonyNie mam ksenonów a gdy włączam zapłon to światła jakby się poziomują tzn. wykonują ruch w górę i w dół. Też tak macie na zwykłych lampach? Po co auto wykonuję taki manewr? :neo:
Ja mam Giuliette, nie mam ksenonow i tak nie mam.w mito mam tak samo i tez nie mam xenonów
Nie wiem jak jest w mito, bo go nie posiadam. Rozumiem ze rozmawiamy o Giuliettcie?w mito nie ma ledów a lampy łapią poziom co widać a na zewnątrz słychac siliczki
w mito nie ma ledów a lampy łapią poziom co widać a na zewnątrz słychac siliczki
no to nagram Wam filmiki, a piisze o mito bo to bliźniacze auto do Julki i to ze wątek jest o Julce nic nie zmienia, może po prostu zwróćcie uwagę na takie coś jak ustawianie się świateł po włączeniu zapłonu.
Znalazłem zacienioną ścianę i właśnie się bawię. Po włączeniu zapłonu światła wykonują ruch w górę i w dół jakby się poziomowały. Obym miał tylko takie problemy z samochodem jak ten
Pytanie - czy to problem?
Mam to samo. MiTo.![]()
Pytanie - czy to problem?
Mam to samo. MiTo.![]()
A co jest o tym napisane w instrukcji?Znalazłem zacienioną ścianę i właśnie się bawię. Po włączeniu zapłonu światła wykonują ruch w górę i w dół jakby się poziomowały. Obym miał tylko takie problemy z samochodem jak ten![]()