Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Cewka jest podpięta po drogowe sam to zakładałem [emoji14]
Jeżeli jednak u Ciebie jakkolwiek aktywujesz drogowe (włączenie albo impuls) i zapalają się zarówno żarówki w drogowych i biksenony (opuszcza przysłona) to nie możesz tak zrobić i musisz zrobić sobie układ który odetnie zasilanie przysłony przy aktywowaniu DRL na drogowych.
Tak to każdy potrafiW takim przypadku odpinasz kabel od żarówki długich i zostawiasz długie na samym xenonie. W miejsce odpiętego kabla od żarówki podpinasz moduł DRL i temat rozwiązany
Tak to każdy potrafiale czym będzie mrugać? I ostrzegać? Przecież mrugnięcie bixenonem jest słabo widoczne. Wygląda jakby w dziurę wjechał. Cofamy się w rozwoju. W starych autach z żarówkami h4 mrugało się przez zmianę kierunku wiązki. Dla mnie to lipa
Dokładnie ja też. Ale tak będzie skoro ktoś przysłonę podpiął pod drogoweNie rozumie sensu jednoczesnego zapalania i jazdy na długich na ksenonie i żarówce
Ja? Kilka razy dziennie. Jak policja stoi, jak ktoś świateł nie zapali. A nie wspomnę już o nocy gdzie ja przed każdym wyprzedzaniem daję impuls ostrzegawczy że wyprzedzam.Co do mrugania, to zastanów się jak często tego używasz