Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze jedno pytanie do Tych którzy zakładali duolighty ver1, Wkładamy je dioda led na dół czy do góry?
A przyzwyczailiście sie do jazdy ze zgaszoną deską? da sie?
Nazar wiem ze to nie przepisowo ale da sie podpiąć do ksenonów? pytam teoretycznie
Pierdy Panie.Lord tylko z pozycją jest nieprzepisowo to raz a dwa po co ci były dzienne jak ma się palic wszystko co mozliwe oprócz mijania. Po to one są by oszczędzać całą resztę![]()
W dzień jest jasno więc wszystko i tak jest widoczne i czytelne a jezeli chodzi o podpięcie tak by swieciły z pozycją to wystarczy "+" po stacyjce ( oczywiscie ten od Duolightów) podpiąć pod "+" pozycji i tyle.Tylko wtedy nie będą świeciły tak jak mają czyli na wyłączonych światłach bo sygnał dostają zamiast po włożeniu kluczyka to po przekręceniu manetki na pozycyjne i wyżej.
Oki Nazar tylko tu mi chodzi o to ze jak włączę mijania to dzienne się będą świecić, więc trzeba podpiąc + od wyłącznia dziennych do mijania, pytanie czy sie tak da![]()
Dziś jeszcze udało mi sie zamontować moduł drl a o to efekt
![]()
![]()