Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
samopoziomowanie jest w każdych xenonach - taki wymóg, a ja drąże temat tylko ze względu na to co podali w wyposażeniu, choć na moje oko to jakieś przekłamanie.
I jak udało Ci się coś rozkminić ? Też mam na wyposażeniu adaptacyjne a nie mam ksenonów.
nie mam kiedy bo autem jeździ żona, jak będę miał okazję pojeździć po zmroku to dam znać
Hej,
Udało Ci się rozwiązać tę zagadkę ?też mam to w wyposażeniu, a jakoś szczególnie nie widzę działania tego tak buńczucznie nazywanego systemu
W zasadzie sam znalazłem odpowiedź ... ha ha ha. To światła do jazdy dziennejleasantry:
Dbl to nie drl. tyle że dbl występuje tylko z ksenonami i ledami, u mnie w wyposazeniu jest błąd bo tych dbl mieć nie mogę.
BTW. Nie chcę zakładać nowego tematu a może ktoś wie. W jaki sposób dobrać się do schowka w MiTo? Chciałbym wysmarować tam elementy wazeliną techniczną.
schowek wazeliną?? a po co to syfić??
schowek wazeliną?? a po co to syfić??
Po otwarciu schowka Musisz odkręcić kilka śrub, dużo roboty nie ma Ogarniesz bez problemu. Sam kiedyś zdejmowałem
Nie powinien wydawać żadnych, sprawdź czy masz dokręcony haczyk o który zaczepia się zamek od schowka,jak ma luz to może latać na dołkach